Monstret i magtrakten

Planen var att gå upp tidigt och springa före jobb idag. Det var en bra plan, tyckte alla utom min kropp som väckte mig en timme före larmet skulle ringa och sade ”DU JAG ÄR SKITHUNGRIG, FIXA!” och gav mig magsmärtor. Härligt. Jag gick i huvudet igenom allt jag hade i kyl och skafferi men inget var ju direkt ätbart, så jag försökte somna om och hoppades att kroppen skulle vara mindre arg när jag vaknade igen. Det var den inte, klockan ringde och hela kroppen sade ”VARFÖR HAR DU INTE MATAT MIG JAG SADE JU TILL DIG VAFAN” och jag fick dystert inse att nope, det blir djävlar i mig inget sprunget idag med den här kroppen. Jag ställde fram klockan en timme, somnade om och när klockan ringde vid sex så hade jag fortfarande enormt ont i magen. Tog bussen till kontoret  – med träningsväska fylld av kläder, för jag vill ju springa idag. Har nu ätit frukost och har FORTFARANDE ont i magen. Är det mer än hunger? Varför går det inte över när jag stoppat ner föda till de onda monstren? Det är jobbigt just nu. Jag har ont i magen. Kroppen är sur och trött och vrålar. Fan.

Jag cyklade ut till Rusta efter jobb igår och handlade lite. Sedan cyklade jag hela vägen hem. Hemresan var på nästan 1 mil, nice! Benen tyckte att det var awesome – det var tungt initiellt men sedan kom de in i rörelserna och då gick det riktigt bra. Väl hemma började kroppen sura första gången – den ville ha mat, NU. Så jag blev illamående och ville mest bara lägga mig ner men jag lyckades koka spaghetti och steka upp lite kyckling och sedan kändes det bättre. Det är det som gjorde mig förvirrad i nättras – jag åt verkligen mycket igår, förmodligen mer än jag brukar. VARFÖR vaknade jag av att jag hade hungersmärtor? Vad fan..?

Just nu är jag kluven. Borde jag åka hem och lägga mig? Ta med mig datorn och försöka vila och kanske äta lite mer? Skall jag stanna på kontoret och hoppas att magen slutar göra ont och att världen blir lite mindre smärta och hemskheter och att jag kan sticka ut och springa om en stund? Jag vet inte. Jag avvaktar lite och ser ifall det ändras när magen har hunnit bearbeta frukosten.

Igår kändes det som att jag hade massor av saker jag skulle skriva här idag. Jag minns inget alls av detta, mer än att jag har känslan av att det var så det var.

Om magen slutar få mig att må skit så är detta planen för dagen (utöver jobb, ofc):

  • Köpa födelsedagspresent till Rigmor
  • Hämta ut Martins julklapp på ICA
  • Springa W1R2
  • Tvätta 17-23

Just nu känner jag mig typ kräkig. Djävla mage. Detta är skitkasst :<

Vi får se vad det blir av detta. Det enda på listan som verkligen 100% MÅSTE göras idag är att tvätta. Jag har typ noll rena kläder för tillfället och det är djävligt jobbigt, faktiskt. Jag ser fram emot att ha valmöjlighet vad gäller kläder igen. Just nu är det liksom bara ”tvättdag-utbudet” kvar, och det är bara dåligt. Illasittande kläder som sett sina bästa dagar. Ugh.

Vi hörs.