Trasigt lår och trasiga fötter, heja!

DSC_0266_1

Såhär ser det ut på min balkong numera. Världens snyggaste golv, och ett bleckfat med jordgubbsplantor! Awesome ^_^

DSC_0276_1

Mogna jordgubbar woo!

DSC_0278_1

Fuck yeah åt upp dem. Mia fick den lilla för jag är en dålig värd. Det var supergott. Hemmaodlat ftw!

Annars sitter jag mest och gör dethär just nu:

DSC_0292_1

EVIGHETSJOBBET i att fålla kanterna på ränderna i min jacka. Men det kommer att bli så djävla snyggt, så det får vara värt det. Jag funderar på att göra en lat och smygig revidering av planerna för hur ryggen på jackan skall se ut, men jag skall fundera lite till innan jag tar ett beslut i frågan.

Idag kom jag på SNILLEBLIXTEN att gå till jobbet i kängorna jag köpt till lajvet. De behöver ju gås in liksom, amirite? Såatteh… Det här med att ha hud på hälarna är överskattat. Det ligger ett apotek på andra sidan vägen men jag har inga skor att ha på mig som jag just nu vågar gå i, så jag funderar på allvar att stuffa dit i mina gigantiska zombietofflor för att köpa skavsårsplåster. Alternativt får jag sno en grabbnäve plåster från förstahjälpen-lådan och hoppas att mina träningsskor fungerar att gå i. Hur fan skall jag komma hem..? Funderar allvarligt på att ta bussen. Fuck everything, mina fötter BLÖDER.

Apropå träningsskor; Mitt lår, alltså. Det gör inte ont så länge jag inte springer, men i samma sekund som jag ökar från att promenera hastigt till att faktiskt springa så gör det skitont. Pratade med Mia om det och hon sade att har jag otur så KAN det handla om upp till 6 månaders läketid. Får ge det ett tag till och sedan kolla upp det. Så just nu springer jag inte, alls. Jag promenerar. Jag funderar dock på ifall jag skulle klara av att simma med det benet, i så fall skulle simning kunna vara den bästa träningsformen över sommaren. Får kolla upp det där och fundera lite.

Idag skall jag sitta i möte under vad som kan vara större delen av dagen. Gårdagen kändes väldigt effektiv och bra, jag var nöjd med saker jag fick åtgärdat under dagen. Löste något som vid första anblick såg väldigt bistert ut, men när jag väl satte tänderna i det så var det inte så svårt, egentligen. Huzzah för ökad kompetensnivå! Jag firar ju 2 år på företaget nästa vecka, så det vore ju skrämmande om jag inte blivit skickligare på mitt jobb under den tiden ;) Go me!