Slutat räkna steg?

lila-blommor-2

Ytterligare en helg, ytterligare en måndag. Vi har firat midsommar! *skrällen*

Vi åt midsommarlunch hos Martins morbror Bosse i fredags och firade hans födelsedag, och sedan tillagade Martin middag åt oss och grabbarna grus medan jag drack vin och spelade BF4. DET var en upplevelse! Jag har inte spelat BF4 tidigare och är ju inte riktigt berömd för mina ph3ta skillz på fps, så jag satt mest och skrek och asgarvade åt mig själv – vilket inte var några problem, förrän Martin upplyste mig att micken var igång på kinect och att alla hade hört mig. Oops. Förlåt? :D Vi stängde av micken och sedan spelade jag vidare ett tag tills grabbarna kom, då vi åt middag och sedan körde en elektronisk femkamp där Alex vann och jag och Martin kom tvåa.

I lördags var vi enormt sega och låg mest på soffan och slappade hela dagen. Väldigt trevligt det med, man behöver sådana dagar. Igår övningskörde vi ett tag, jag fick både testa trepunktsvändning OCH köra in bilen i Martins garage och det gick bra både och. Tränade även en hel del på att växla upp och ner och det börjar kännas lite mer naturligt för mig nu. Växla ner alltså, det är inte det enklaste just nu. Men det går bättre och bättre :)

Sedan åkte jag hem och insåg att jag glömt BÅDA mina böcker hos knipsmeister, vilket var lite lagom irriterande. WHAT READ?! Men jag har skitmycket att sy så jag får väl sy istället för att läsa, haha ;D Mia kommer över ikväll efter jobb och juntar lite med mig – det är så mycket roligare att sy med sällskap än utan :)

Jag har inte använt min fitbit sedan jag glömde att ta på den i fredags och sedan inte orkade gå och hämta den, så just nu upplever jag en värld med mindre stress och press, och mer frihet och lugn. Jag försöker fortfarande gå lika mycket som innan, men jag har ingen mätare som stressar mig när jag inte hinner/orkar uppnå mina dagliga mål. Vi får se ifall jag tar på mig den igen – det finns ju heller inget pris i stegtävlingen som jag är intresserad av att vinna, så just nu ser jag bara fördelar i att inte använda den. Hepp!

Nu skall jag jobba vidare, och sedan skall vi se ifall jag kan komma någonvart på min jacka! :) Tjipp och wog.