Mycket att stå i, vilket vore lättare om fötterna inte gjorde ont

Dagens outfit

Dagens outfit

Min LOTD (look of the day) ↑

Nej, oj, nu blev det fel. Såhär skulle det ju vara: ↓

unnamed

Pretty much same-same. Chucky/Zombie, Zombie/Chucky – vad är skillnaden? (skillnaden är att jag har en pin med Stripe på mitt bröst, det har inte Chucky. han har en kniv istället) (ja, jag gav er just facit. varsågoda.)

Ledighet till lajvet fixad, jackärmar påbörjat, jag har klippt ut hela torsostycket av jackan men lyckas inte riktigt få till det som jag vill – och jag börjar bli väldigt övertygad om att jag faktiskt inte alls kommer att hinna färdigt i tid med saker och ting här alltså. Vafan. Jag har redan cuttat ner så att jag sover en timme kortare per natt och igår sydde jag tills min vänstra hand började göra ont och stelna.

Tog bussen hem från jobbet igår pga förstörda hälar. Nano var snällast i världen och gick till apoteket och köpte skavsårsplåster åt mig, så jag lyckades i alla fall ta mig till bussen även fast det var lite lagom AJ SOM FAN över det. Idag haltade jag lite lätt till jobbet, men tar nog bussen hem idag också. Jag har ju lite dåligt med tid att disponera till promenader just nu.

Ikväll blir det syjunta, vilket är nice. Det är alltid roligare att sy med sällskap :) Får se hur många vi blir, hittills är det bara en som har besvarat mitt rollcall såatteh.

JAG HAR TUSEN SAKER ATT GÖRA och det är tur att mitt jobb är såpass givande som det är annars hade jag suttit och skakat på stolen tills det är dags att gå hem. Men nu kan jag underhålla mig själv hela dagen och då går tiden snabbare + känns som att den är effektivt spenderad och det är ju alltid bra osv.

Ohwell. Stuff att göra. Kanske uppdaterar lite senare med en reviderad skiss över hur min jacka numera ser ut – för i vanlig ordning så disregardade jag totalt den skiss jag hade gjort och började jobba i en helt annan riktning. Hepp!