Heja mig!

Screen Shot 2013-01-10 at 11.59.44 AM Screen Shot 2013-01-10 at 7.53.13 AMIdag efter jobb sticker jag dit och hämtar mitt gymkort samt kollar hur och när man kan skriva upp sig på de olika passen. Jag vill köra yoga, jag funderar på att testa någon form av dansgympa och jag vill simma. Kanske en realistisk plan vore att försöka gymma/simma tre dagar i veckan och sedan powerwalka/jogga resterande tid? Vi får ju inte glömma att ta med i beräkningarna att jag är upptagen fredag kväll-söndag kväll varje vecka (Martin ♥), men får se ifall inte han och jag kan börja ta långpromenader en gång i veckan också :)

Jag har slutat dricka ”vanlig” cola. Just nu dricker jag Cola Zero eller Cola Light istället, det smakar samma skit men är väl ”nyttigare”. I långa loppet planerar jag att helt och hållet sluta dricka läsk och gå över på juice och vatten istället. Ja, jag vet att juice är onyttigt det med, men jag tänker fan behålla NÅGOT nöjesämne ;)

Men vi kör igång med det och så ser vi var det landar. Friskvårdsbidraget täcker en del av gymkortskostnaden, men jag står för resten själv och det motiverar mig. Jag vill träna för företagets skull och jag vill träna för MIN skull. Nu peppar vi! :)

3 svar på ”Heja mig!

  1. Eftersom vanliga cola innehåller lika mycket socker som juice hade jag lätt behållit colan. Men sen är jag ju kanske, potentiellt beroende också. TA INTE MIN COLA IFRÅN MIG! Grr. Får dra ner på andra saker istället, haha.

Kommentarer är stängda.