Att sitta i ensamhet och skrika – inte så illa som det låter

hattbaby

Foto: Richard Scholz
Hatt och kappa: Tegelsten Clothes

Det luktar snö därute, och det är så där knipslugt illbattigt kallt också. Sådär så att det går hela vägen in i skelettet på en och gör så att man fryser inifrån och ut. Hu!

Jag stannade inom Actic på vägen hem förut och det visade sig att jag missförstått; Mitt gymkort kommer på posten så jag får ge mig till tåls ett par dagar. Hepp! Dock låg Halo 4 på dörrmattan när jag kom hem så jag har att roa mig ikväll ändå jag :)

Hittade ett stoooort doftljus som luktade viol, vilket jag köpte i ett nafs! Jag älskar viol, det är den bästa doften i världen. Viol, och bacon. Dock inte tillsammans, yikes.
Har även införskaffat en liten grej som skall tas med till Göteborg imorgon :) Måste dock se till att planera klokt så att jag kan hämta upp den grejen på vägen till bussen, jag måste inom en butik och hämta den – så ja, i rättvisans namn är den väl inte HELT införskaffad än, då ;)

Har börjat spela lite Halo 4 i alla fall, och yikes! Det går, men det är svårt. Jag sitter och försöker tala Cortana till rätta eftersom hon är så hetsig på mig, haha. ”Fixa det här!” ”Jojo, lätt för dig att säga, du springer inte runt utan ammo och skall döda ett trettiotal covenant-aliens…” lol. Jag är glad att ingen hör mig när jag spelar :D Planen är att gå i pvp vid tillfälle (obs! inte idag!) och då kommer jag att sitta och skrika och svära framför tv:n, så det är väl bra att jag tar det lite lugnt såhär initiellt och bara säger åt Cortana att hon är dum och har fel, haha.

Får mig att tänka på den gången när jag och Nath spelade WoW; han raidade med guildet och jag körde pvp så länge. Jag blev hela tiden påhoppad av en ful djävla gnome så till slut började jag skrika en massa okväden åt min dator – cirka ungefär samtidigt som Nath tryckte på push-to-talk på Ventrilo. Det blev väldigt tyst på venten, och sedan frågade någon tveksamt ”…was that Carina yelling?” :D

Så, eh, ja. Jag kan ganska lätt tappa humöret när jag spelar och folk bråkar med mig. Annars är jag söt som socker och mild som honung, men kommer du och gankar mig så FÖRTJÄNAR DU ATT DÖ DIN HELVETES DJÄVLA GNOMEDJÄVEL! …hrm.

Skall pausa spelandet lite och packa ihop vad jag skall ha med mig till Göteborg imorgon. Funderar på att faktiskt stänga av xboxen för kvällen och krypa till sängs med min bok istället sedan – och tända mitt violdoftljus ♥

2 svar på ”Att sitta i ensamhet och skrika – inte så illa som det låter

Kommentarer är stängda.