Viking-medeltid

En bild på en stel kvinna i reception, wooo!

De nya, lite lättare spännbucklorna jag köpte på Sletten. De stora, fina, tunga jag fått av Johan blir det på elvefesten om ett par veckor <3 Idag: Ett år sedan förra elvefesten! Nice! Man behöver mer vikingafest i livet, känner jag.

Måndag, varit vaken sedan typ 04 och har ångest över typ femton olika saker men jag har gjort vad jag kan under dagen för att Lösa Problem och just nu kan jag inte göra mer utan att få input från alla andra som på något vis är inblandade, så jag får försöka släppa det och se ifall jag kanske mår lite bättre. VEM VET.

Söderköpings Gästabud! Det var trevligt. Jättefin stad? Vi hade sjuk tur med vädret, det var soligt och alldeles lagom varmt för det mesta. Bortsett från ett par ganska stressframkallande grejer som skedde under fredagen så har det varit bra. Har handlat massor av grejer, och ALLT på ett och samma ställe fast i omgångar. Heja Korps? lol

Det är tyg till dok och tyg till hosor, det är band och hakar till världens minsta benlindor (till en treåring!) och det är nya örhängen till mig, det är två häften från Susanna Broomé och det är bäskbyglar och axelband till en liten vikingaväska (till en snart-femåring!) och väskan är i princip redan färdigsydd, benlindorna likaså. Jag skall nu sy: ett par byxor. I barnstorlek. Det ena mönsterhäftet är till detta ändamål.

När ovanstående är färdigsytt så SKALL jag komma igång med allt som skall sys till medeltidsveckan nästa år! Nu har jag allt tyg jag behöver. Jag har också gott om tid, så snälla hjärna bara …gör detta nu. Få mig inte att skjuta mer på det — blir jag klar i tid tänker jag att det skall bli ytterligare en överklänning, i lite enklare modell.

Jag har även spanat in ett jättesnyggt typ krapprött kypertvävt kläde som Korps hade i sin butik som vid tillfälle skall införskaffas för att göra en ny kaftan, för ibland behöver man en kaftan som inte är en partykaftan. As the old saying goes, osv.

Tycker så himla mycket om att komma iväg och hitta på saker med Johan? Vem hade kunnat tro att man skulle få ha det såhär fint i livet. Jag har mycket saker som ger mig ångest; Johan är INTE en av dem. Tacksam över honom <3

Jag hoppas att min inbox skall plinga till ett par gånger innan jag slutar för dagen, men vi får se. Det är i rullning, i alla fall.

Jag mailade min bank för över en vecka sedan och har inte fått svar. Jag borde nog peta på dem igen, ne? Sistgång så mailade jag till min bankman, men jag kanske kan skicka till en mer generell adress ifall det är så att han har slutat eller något? (borde det inte komma ett autoreply isf) (jag vet inte) (mvh millennial UTAN KOLL)

Mm. Ja. 2,5 timme kvar av dagen. Ha en fin kväll!