Höstljus

Gårdagens torsdagsöl, vad hade jag för val annat än att fotografera den i det fina höstljuset?

Det är fredag, jag har ehhh inte bloggat mer än 1 gång den här veckan och jag har 2 timmar kvar av arbetsveckan. Ikväll blir det lite parkhäng med mina Vänner Från Internet. Vi har ju hamnat mitt i en skrämmande varm sensommar? Det borde verkligen inte vara 30 grader ute såhär års, but here we are. Alla hurrar, själv har jag bara klimatångest. Det SKALL INTE VARA 30 GRADER I SEPTEMBER. Tur då att politikerna gör allt de kan för att vi skall överleva– ah wait, det gör de inte, nej. De droppar flygskatt och plastskatt och gudvetvad åt höger och vänster. Suck.

Nåväl. Imorgon får jag TRÄFFA MIN PAPPA. Absolut någon form av ironi att jag surar över flygplan och hurrar över detta, men man är ju bara människa. Två år sedan sist nu, jag ser fram emot att få hänga lite. Iiiih!

Nästa vecka är en stor ångestvecka i och med att vi får de nya bilarna osv, men så länge allt går som det skall så borde det lösa sig tänker jag. Bara förbereder lite nu att jag kanske är lite låg nästa vecka, men det är mycket på gång liksom. ALLT BLIR BRA. Hurra hurra.

Men ja. inb4 parkhäng, inb4 krama på pappa, inb4 fiska med min lilla familj. Livet, hörni. Är det inte fördjävla fint ändå?

Kommentera