Innehållslöst, ändå

Är trött, men det är ändå helt okej? Mest att jag har suttit i möte + utbildning större delen av dagen liksom. Nu är det ~en timme kvar av dagen, sedan blir det pizza, Rome, tvättid och en torsdagsöl. Woo!

Imorgon: SEMESTER. Det behövs, ändå. Roadtrip med han den där bästa, liksom. Vi skall på medeltidsmarknad men jag tar med viking för jag har inget medeltid som fungerar. Jag behöve: få tummen ur och komma igång med skapandet av medeltidskläder. Vi skall köra Battle of Wisby nästa år och de har stenhårda krav på kläder så jag måste ju ABSOLUT lösa detta under hösten. Eeeeeeek.

Det är något runt 27-29 grader ute idag. SJÄLVKLART går Jackmuppen runt i sin heltäckande termooverall och toppluva? Det är något som är lite skevt, där. Helt klart. Vi såg hur han gestikulerade och pratade med en tanta vid övergångsstället vid Ica, försökte övertala henne att klä sig varmare — och då var hon verkligen rimligt klädd och nästan själv för varmt klädd för dagens temperatur. Han är …speciell.

Det blir ju inget bloggat imorgon och heller inte i helgen, i vanlig ordning. Vi återgår till ordinarie rutin från måndag igen, hoppas att ni överlever utan mig :P Skall se ifall jag får med mig kameran och kanske tar lite kort när vi är iväg? Det hade kanske varit något.

OKEJ HA DET BRA HEJDÅ <3