Bilden har inget med årstiden att göra

Den ständiga tröttheten. Imorse hade jag satt larmet på 5:35 för att springa, men efter att jag dividerat med mig själv ett par minuter huruvida jag kunde skjuta på att springa eller ej så slutade det med att jag ändå fick somna om eftersom jag sedan igår har ont i höfterna och inte bör anstränga dem mer än jag måste. Så tar det lugnt resten av veckan (ur den aspekten) och så kommer jag igång igen på måndag. Det är ingen tävling, jag har inte bråttom, bla bla bla.

Onsdag eftermiddag, imorgon blir sista arbetsdagen för veckan. Imorgon: Möte på förmiddagen, annars en ganska lugn dag tror jag? Tvättid på kvällen. Sovmorgon på fredag, bortsett från att jag skall ha koll på att starta parkering för Bitte när hon kör Riskettan i Majorna. Det blir bra.

Idag: SOMMAR. Det är ~25 grader ute och gassande solsken. Jag sitter i min stickade hösttröja och gömmer mig i teorisalen, lol. Får ta av den strax, det kommer att bli smällvarmt här…

Ägnade lunchen åt att läsa ut boken jag NÄSTAN var klar med häromdagen, när jag istället fick börja läsa den stora, märkliga boken (House of Leaves). Tänkte slänga in den på bibblan på hemvägen, men å andra sidan tar jag nog vagnen hem så kanske får promenera dit med den imorgon. House of Leaves är lite meckigare att släpa runt på, så den kan jag inte riktigt ta med och läsa på lunchen. Den kräver ju också full uppmärksamhet och att man hänger med, så den behöver sin hemmavrå. Får läsa lite mer ikväll; efter gårdagens läsning på en timme är jag nu 7% in i den. Det får bli lite maratonläsning på helgerna… Inte den här helgen då. Eller ja, på söndag när vi kommit hem kan jag läsa tills jag somnar, men ja. Jo. Fortfarande bra, hittills! Lovande. Märklig. Väldigt annorlunda. För att ha släppts år 2000 är den ändå väldigt nutida, på många sätt? Sådan där tidlös bok, kanske.

Handledarkursincheckning här om en liten stund, sedan blir det varmt (det ÄR redan varmt!) och brötigt tills jag sticker hem vid 18. Aja. Det får vara så :)

Ha en fin kväll! :)