The Golden Goddess

”ah idag skall jag blogga tidigt!” men sedan hände resten av dagen och nu är det mindre än 40 minuter kvar av arbetsdagen, jag har en sprängande huvudvärk på gång och känner mig mest bara trött och lite uppgiven. Ute är det dock väldigt ljust! Jag tar vagnen hem ikväll eftersom jag tvingar mig själv till en vilodag för att inte slita ut kroppen. Detta har hittills resulterat i: frustration. JAG VILL UT OCH GÅ. Särskilt nu när det är VÄLDIGT fint  väder ute??

Jag testade — som ni ser här ovan — att sätta den extra lilla fejkpiercingen jag fick i måndags i underläppen igår kväll och ehhh det känns som att det blev jättebra!? Det är en LOOK. Här ser ni ju även näsringen och min krona, och ehh överdelen av min klänning. Det kan bli bra, detta. Jag har förtröstan.

Men ja. Det blir inte jättemycket skrivet idag, jag är trött och har huvudvärk. Ikväll blir det pizza och Love is Blind, och så skall vi mäta Johan inför den här rustningen han skall ha osv. Imorgon: öl med Martin D! Det blir bra ^^

Vi håller det kort, idag. Jag kanske hinner skriva mer imorgon. Ha en fin kväll!