Den långa, kalla


Fåniga gamla leenden. Vi kör på det. En bild från ehhh 2018 och medeltidsveckan och jag var glad och hemma hos mommo. Jag är glad nu också! Jag är bara inte hemma hos mommo och firar medeltidsvecka.

Vi firade Sven nu på lunchen — han fyllde ju i fredags — och Ingemar kom hit och fikade med oss vilket var bra grej <3 Nu skall jag försöka få sorterat lite här på skrivbordet och se ifall det kommer någon form av reparatör för kaffemaskinen som har strulat sedan igår. Jag har två handledarkursen på schemat den här veckan så vill väldigt gärna att folk skall kunna få kaffe. Det tog 30 minuter i telefonkö att felanmäla kaffemaskinen, så jag hoppas verkligen att jag inte skall behöva ringa dem igen.

Jag sov lite bättre i nättas om än inte jättebra, men det duger. Många bäckar små, snart kanske jag får en natts ostörd sömn och det hade ju varit *chef’s kiss* liksom. Johan skall ner och jaga ikväll så han lär väl väcka mig när han kommer hem inatt, men jag hoppas att jag kan somna ganska tidigt och få en timme eller två innan en tvåmeters istapp krälar ner intill mig och huttrar.

Örhängena OCH näsringen kom igår och jag fick tydligen en extra liten näsring på köpet?? Hur bra som helst. Örhängena är lite mindre än jag hade förväntat mig men de är jättefina och jag tror att längden ändå blir perfekt eftersom jag eh är relativt kort och därmed inte har världens längsta hals :D

Jag köpte ett halsband igår, också. Det skickades idag! Hur snabbt som helst. Fick customiza det lite och säljare är hur gullig som helst så jag tror det blir bra. Sedan har jag allt jag villhöver inför min fest, bortsett från eh *checks notes* ett par vettiga skor och ett överplagg. ÖVERVÄGER att sy ett överplagg själv, men får se vad jag kan hitta annars. Jag hade någon form av kaftan/kimono i åtanke men det kanske bara blir en kofta av något slag? Blir det varmt och trevligt behöver jag ju inget, heller.

En kalendermånad tills jag fyller 40 herregud.

Jag inser att det verkar som att jag åldersnojar? Det gör jag inte. Jag har kallat mig 40 i ett halvår nu, det gör ingen skillnad att jag passerar det datumet liksom. Det är mer stress kring festen, eftersom jag blir så djävla nojjig av att ha fest. Jag vet inte riktigt varför men jag får ju för mig att alla hatar mig vilket alltså är SKITKONSTIGT för vem går på fest hos någon man hatar, haha? :D Men ja. Dumma ångesthjärna. Det blir bra när det väl är dags, folk verkar peppa på festen och det blir bra <3

Ikväll: Diska. Ta det lugnt. Har lite att plocka med. Imorgon kommer de nya avsnitten av Love is Blind så sucks to be Johan som åker ner idag istället för imorgon ;)

Side note: TRÖTT PÅ ALLA SOM RINGER FEL TRAFIKSKOLA HELA TIDEN. Gud. ”Är det inte XYZ Trafikskola..?” ”Har jag kommit till Trafikverket?” ”Hej ni ligger i Lule va?” NEJ. UGH.

Aja.

Hejsvej!