Stridsflygplan i Göteborg, tydligen


Det är, till sist, måndag kväll. Dagen har varit LÅNG. Jag började jobba 07:20 idag, för att hinna med grejer innan det var dags för utbildningen som började 08:00. Efter utbildningens avslut vid 12:30~ish så har jag ätit lunch, svarat i min privata telefon cirka ettusen gånger och försökt komma ifatt resten av dagen. Jag kom inte ifatt, inte helt. Imorgon har jag möte 08:00 – 09:00 och sedan plockar jag upp resten av måndagen, då. Jag har i alla fall beställt  böcker, så woo? (det skulle jag ha gjort i tordsdags)

Var på väg att somna så gott igår kväll och någongång efter 23 började en helikopter — kanske två! — hovra i området i cirka 45 minuter, så till sist fick jag stänga fönstret och kolla i lokalgruppen på Facebook vad som pågick. Ingen visste. Idag har någon tjej postat att ”det var inte en helikopter, det var ett stridsflygplan!” och öh… det är inte så flygplan fungerar, jag lovar. :D

Men jag var trött imorse. Och började som sagt tidigare. Det har inte varit min piggaste dag. Utbildningen tog — av olika skäl — så mycket energi, och jag var så däst efteråt sedan. Tog ett varv runt huset bara för att få lite frisk luft och det hjälpte nog lite, men jag borde ha försökt komma ut på någon form av mer konkret promenad under lunchen och så blev det inte. Det blir bättre imorgon, då behöver jag visserligen vara på plats lite tidigare eftersom jag skall vara redo för Teams vid 08, men jhag behöver inte vara så JÄTTEtidig eftersom jag plockar upp min reception vid 09 istället för 12:30, så mindre förfix som krävs.

Ikväll äter vi gräsand och tar det lugnt. Jag har lyckats regaina en del av all energi som runnit ur mig under dagen, men det vore ju lögn att påstå att jag är pigg och alert just nu. Jag hoppas att inga helikoptrar (eller stridsflygplan!) stör mig när jag skall sova sedan, men det märker vi väl.

Vi såg färdigt True Detective i lördags, så nu är jag redo inför torsdagens ölande med Martin! Om jag nu kan ta mig genom den här veckan utan att stupa, det vill säga. Men det blir bra, allt blir bra. Dag för dag, jag gör det som hinns och måstas och det löser sig, kompis. Allt löser sig till sist.

Blev kallad till livets första mammografi? Lätt panne över detta. Får man ta med en vän som håller en i handen? Och öh har jag en vän som jag känner för att visa bysten för bara sådär? PROLLY NOT på båda, haha. Jag får väl bara woman up och göra detta. Bröstcancer i släkten (mommo) så det är bra grej att hålla koll på. Det löser sig det löser sig det löser sig.

Jag skall börja packa ihop dagen. Om en halvtimme går jag hemåt, och då hade jag behövt röra mig cirka dubbelt så mycket som jag faktiskt kommer att göra. Skall jag kanske ta en kortare promenad ikväll, efter maten? Vi får se. Det hade kanske varit skönt. Frisk luft och rörelse.

Ha en fin kväll!