Borde-schmorde

MEN jag hinner ju fan inte blogga vettigt idag heller?? Kom tillbaka från Majorna för en liten stund sedan, och vi stänger om 20 så jag behöver mest bara knyta ihop arbetsdagen och sedan skall jag dricka öl?? Aja.

Veckan rör sig mot sitt slut. Imorgon behöver jag börja tidigare pga ett möte vi bokade in idag som förhoppningsvis innebär att jag får behålla vår LIA hos oss framöver så håll tummarna? Det är något som alla vill, så ^^
Sedan behöver jag nog eventuellt stanna kvar en timme eller två (eller fler?) för att lösa så mycket jag kan inför nästa vecka när cirka ALLT händer samtidigt arghargharghargh. Det blir bra när vi är på rätt sida av det, just nu känns första halvan av nästa vecka otroligt stor och svår och besvärlig, men ja. ALLT LÖSER SIG.

Sista dagen i februari, skottår till råga på det.

Igår kom min Sportlovstotebag? Så nu har jag stuffat runt i kollektivtrafiken och sportat Sportlov och stavpentagrammet för allt jag är värd. Amazeballs. Fick dock lite fomo över att Johan igår ba ”man hade kunnat köpa en och göra back patch av” och DET BORDE JAG JU HA GJORT. Jag vill inte klippa sönder den jag har, men en väska till hade ju varit back patch till två olika plagg och ughhhhh varför är man inte smartare än såhär egentligen

Jag får väl glädja mig åt att ytterligare en person nu har en Sportlove-tote och är jätteglad över den I guess.

Men om ni har en över..!

(skicka den till mig pls)

Men men. Jag skall göra kassan och försöka fixa swishrapporten så att jag kan kasta iväg den ASAP imorgon — jag kan också göra den direkt när jag kommer imorgon, men varför inte förbereda nu åtminstone? Jobba effektivt, jobba smart, sluta överlämpa ALLT på morgondags-Carina.

VI GÖR’T.

Ha det fint!