Återuppstånden

Ja, förra veckan var ju SPECIELL. Jag är sedan 1/3 uppe i 10 timmar övertid och har gått igenom både panikattack, någon form av hjärtklappning och allehanda berg- och dalbanor i måendet. Det har varit MYCKET, to say the least. I helgen har jag vilat och återhämtat mig så mycket det har gått, och nu är jag väl på benen igen. Hej! Har ni saknat mig?

Det är så mycket att sätta sig in i, med det nya systemet. Det blir nog bra när vi väl fått håll på det, men just nu är det en hel del som skall listas ut hela tiden och det blir lite övermäktigt emellanåt. Jag räknar ju dock med att vara expert på detta inom kort, jag måste bara fatta grejen först. :D

Det är mindre än två veckor till min fest och lite mer än två veckor till min födelsedag och det är ju också lite stressande. Jag försöker få ordning på vad jag kan få ordning på. Efter idoga sökande efter en sjal eller annat vettigt överplagg (i modellen robe?) att ha till min fest OM jag blir frusen så har jag beställt tyg och även köpt ett mönster. Jag hoppas att mönstret skall vara någorlunda lättytt — eftersom jag nu måste ha semester på fredag (har tydligen för mycket sparad semester, detta var ett steg i vad som ledde till min panikattack förra veckan) så tänker jag därmed ägna dagen åt sovmorgon, syende och om vädret är på rätt humör; en solskenspromenad. IDAG är det fint väder, jag tog långa vägen om kyrkogården hit förut och tog även en runda nu på lunchen, så jag har redan snart 12k steg loggat för dagen och har fått en hel del sol på mig. Det ni.

Imorgon skall jag på mammografi och det känns stressande. Jag vill inte. Jag behöver, ju. Men det känns lite ångestjobbigt att dels behöva blotta mig för någon främling och även ehhh klämma patt i någon form av maskin. Jag är för övrigt på fel plats i min menscykel så mina bröst ÄR redan ömma going into this, hurra.

Det löser sig det löser sig det löser sig

Efter att ha ägnat hela torsdagen + fredagen åt att sitta och försöka sätta upp det här nya systemet osv så har jag en miljard mail och lappar att ta mig igenom. Jag jobbar på. Jag skall fortsätta besvara mail så fort jag har postat detta, jag ville bara ta en fem minuters paus för andning och reflektion. Som man gör.

Ha en fin dag! :)