Jag tyar inte mer


Nåddes igår av beskedet att Masuimi Max har gått bort. Det var …oväntat. Jag tror inte att någon av er som läser här är någon som har hängt med sedan begynnelsen, men en gång i tiden, för länge länge sedan — när jag fortfarande bodde i Visby! — så började jag frekventera Masuimi Max’s fanforum där jag lärde känna väldigt många (amerikanska och annorstädes internationella) vänner, några av vilka jag fortfarande har kvar på Facebook än idag (och varav en som tog tillfället i akt efter att jag lämnat Martin att skicka en väldigt lång sexnovell där han detaljerade någon form av fantasi han hade om oss två) och det forumet är väl något av det som gör mig som mest nostalgisk när man kommer in på hur forumkultur var och det man liksom saknar med det. Var detta ens en läsbar mening, nog inte alls. Förlåt. Jag är väldigt, väldigt trött.

Jag följde Masuimi på nätet under en lång period och sedan slutade jag göra det, för jag hade svårt att vara i periferin av hennes droganvändande. Emellanåt har jag väl ändå skänkt henne en tanke och kikat på hennes instagram osv, men det är ett tag sedan sist. Igår och nåddes jag då alltså av beskedet att hon har gått bort. Jag har inga vidare känslor kring detta, det är mest bara lite konstigt. Hon var 45 år gammal. Än så länge är dödsorsak inte fastställd — eller så hålls den bakom lyckta dörrar.

Någonstans på en hårddisk har jag flera nävar hundratals bilder som finns kvar från den tiden då jag ändå fangirlade henne.

Jag är trött. Så väldigt, väldigt trött. För andra natten i rad har jag knappt fått någon sömn alls. Jag vaknade till och med tidigare i nättras än jag gjorde natten till igår, och åter igen lade jag mig på soffan för att se ifall det eventuellt skulle kunna hjälpa att jag måste ligga mer ihoptryckt än vad man gör i sängen. Genomsvettig, ångest i hela mig, drömde konstigt, sov men så väldigt grunt och jag ville bara gråta när jag gjorde mig i ordning och gick hit imorse. Nu pendlar jag mellan att gäspa, känna mig illamående och vilja gråta men i övrigt ÄR det en bra dag. Solen skiner, så det blir en lunchpromenad idag också. Få lite sol i ögonen, det kanske piggar upp?

Fördelen är åtminstone att det är fredag imorgon = sovmorgon, so I’ve got that going for me.

Ikväll skall jag hämta mitt nya vikingatyg på hemvägen och sedan får vi se ifall jag orkar klippa ut alla delar under kvällen. Toillen är ju redan klar, jag behöver bara plocka ut den ur skåpet — jag har till och med koll på var den ligger! — och sedan klippa allt. Kanske till och med BÖRJA SY ikväll?
Jag önskar att jag hade den här hos mig nu, den utklippta klänningen. Jag hade velat sy idag, trots att hjärnan går på halvfart och allt känns väldigt luddigt. Sypeppen finns där, den kanske till och med hade fått mig att klarna till lite?

Någon gång skall jag lista ut var jag har mina screenshots på den konstiga novellen som Greg skickade. Jag vet att jag postade den på Twitter när det begav sig, men den är för himla märklig för att inte dela här också, någon form av lyteskomik jag vet inte. Det bara förvånade mig så oerhört att få en Wall of text av honom där han beskrev all form av nakenmassage han ville ge mig i olika städer i Europa? Ni som vet, vet. Ni andra… håll tummarna att jag lyckas lokalisera den. Om eh ni vill alltså, haha. Den är på riktigt jättekonstig så jag säger inte att det är någon form av finare litteratur jag skall dela med mig av :P Det är en skitkonstig sexfantasi om hur jag skulle vara hans fru 1 helg om året, med ett litet skryt om att han gått någon massagekurs. Kul läsning, eller cringe! [HERE GOES]

Ha en fin dag!