Gloria


Jag har för närvarande hela två fastighetsskötare på plats i lokalen. Vår ytterdörr bestämde sig för att det blåser såpass att den inte vill gå igen, så den har stått på någon centimeters glänt i ett par timmar här och kylt ner hela lokalen. Och ljudet. LJUDET. Jag blir tokig, detta ständiga väsande blåsande utifrån? Så jag ringde vår hyresvärd som skickade ut fastighetsskötare, och trots att jag både bankat på dörren och stått på en stege och vinglat och kollat dörren här i förmiddags slog dörren igen med ett sugande BANG cirka tjugo minuter innan de kom hit, men de är snälla och kollar ändå.

Jag somnade gott igår kväll och vaknade vid 02:32 eftersom jag behövde gå på toa. Jag trodde först att det var mycket senare under natten så kände ett litet jubel i att det var så tidigt, så många timmars sömn kvar till morgon! …och sedan låg jag vaken i en timme och vände och vred och jagade upp mig tills jag fick ångest. Då började Johan småsnarka, så jag lade mig på soffan och lyckades till sist somna om i korta perioder, så jag är sådär LAGOM trött idag. Sitter mest och gäspar, är dimmig i skallen och vill bara få gå hem, men jag kan ju heller inte lägga mig alldeles för tidigt ikväll för då sover jag ju inte heller bättre.

Mitt tyg verkar ha postats imorse så imorgon kväll kan jag börja sy, om jag vill. Klippa, åtminstone. Bra bra ^^ Hade gärna fått det idag, men det skall ju hela vägen från …öh… stockholmstrakten någonstans, så ja.

Jag är inte så inspirerad idag, mest bara väldigt trött. Skall se ifall jag kan ta en promenad på lunchen eftersom jag försökte snooza ett par gånger imorse och därmed inte hann med någon längre tur till jobbet. Lyssna på lite podd och få lite ljus på mig. Solen sken en liiiiten stund här förut men nu är den borta igen, men det är ändå bättre än inget alls.

Typ.