Hat trick

Här är en bild från när jag ÄNTLIGEN fick se Faun i våras :D Bara sisådär 2 år senare än tänkt?? Bortsett från att huvudsångerskan var sjuk och saknades så var det en jättebra spelning, så jag var så himla nöjd ändå. Also: Kunde klä ut mig till bling-fantasyalv-tjej så bara det var ju en stor win! ^^

Det är fredag och i vanlig ordning: strul med bilar. Har aktiverat VDn så jag hoppas att det går att lösa på ett smidigt sätt, men jag är i alla fall inte ensam i att behöva lista ut hur vi går vidare och det är skönt. Jag började tidigare idag eftersom vi har lite utbildning lärarna skall genomgå, så jag har stöttat lite kring det. Det är nu lite över tre timmar kvar av arbetsdagen och därefter tar jag mig in på stan med ett par QUEST. Jag skall bland annat kika på en bh som finns på Monki som har rätt modell för att fungera under den klänning jag har köpt till min 40-årsfest i mars, men där jag är osäker på storlekar eftersom den går på S/M/L. Eftersom jag har en ganska liten bröstkorg men relativt stor byst så är det inte så djävla rättframt vad det skall vara för storlek, så jag behöver testa och se ifall det ens går att lösa med den här modellen och därefter komma fram till vad jag har för alternativ, annars. DET BLIR KUL. Skall även köpa en ögonskuggepalett jag behöver — köpte en sådan på prov tidigare i år och har nästan tömt den helt så det är dags för en ny, samma.

Bra, spännande saker osv.

Jag stack ut och sprang igår kväll också. Det var bra! Jag har läst tillbaka i min blogg nu sedan den kom upp och vad jag saknar att köra runstreak. Det hade jag verkligen kunnat tänka mig att köra igen, bortsett från att det var så skadebenäget. Men det gjorde ju under för kroppen och måendet! Det fanns ändå något i att man var tvungen att göra det varje dag. 152 dagar blev det, wow. NÅVÄL. Vi får se. Tankarna finns där. Kanske jag springer ikväll..? Och imorgon. Och på söndag… Ha.

Jag har saker jag verkligen behöver göra som jag tror att jag tydligt skall lista upp och se till att beta av under kommande vecka, så att jag får det ur huvudet och slutar känna mig stressad över det. En av dessa saker löste sig själv igår visade det sig, så det var ju trevligt och bra. Resterande grejer kan dock inte lösa sig själva utan kräver att jag är aktiv och tar tag i det, så jag får bara göra, helt enkelt. Det är så många sådana här saker som jag i sinnet målar upp till gigantiska monstruösa oöverkomliga jättegrejer som sedan egentligen tar liksom 5 minuter och ett snabbt telefonsamtal att lösa. Varför gör jag såhär? Jag gissar att det är en del av Mitt Liv Med Ångest, men liksom… så dumt. Haha.

SPEAKING OF DUMT så blev jag ju för övrigt surad på av instagram häromdagen när jag laddade upp ett par av mina huldrebilder? Tydligen är en av bilderna där man INTE SER NÅGOT plötsligt någon form av uppvisning i sexuell aktivitet och ba, va, nej? Det är AI som analyserar men jag kan — om jag vill! — överklaga till någon djäkla nämnd och jag känner verkligen inte att det är SÅ viktigt för mig att få visa röven på instagram att jag orkar med att skicka iväg ett ärende till en grupp ”experter” som skall bestämma ifall det är okej eller inte, lol. Gud så dumt.

NÅVÄL.

Har jag nu bloggat tre dagar i rad? Wow (Owen Wilson-röst)
Plötsligt händer det, när man återigen har tillgång till sin blogg.

Jag postar inga länkar på Facebook just nu pga vill inte SPAMMA men det eh innebär ju också att folk nog inte vet att jag skriver här. Får se hur jag tar itu med detta, jag skriver ju primärt för mig själv men det är ju också lite småspeciellt att sitta här och skrika rakt ut i etern där ingen hör. Om Carina bloggar utan läsare, finns hon då?

Djupt.

Hejdå!