inb4 5


Hej och välkommen till min blogg där jag fortfarande försöker hålla igång att skriva cirka varje dag, sedan öh ett par dagar tillbaka.

Det är måndag och jag är förvånansvärt utvilad?? Förmodligen hänger det ihop med att det blev vintertid igår vilket innebar någon form av extra timme här eller där. Also, det är mycket ljusare ute just nu pga detta så jag gick till jobbet i dagsljus istället för i nattsvärta vilket förmodligen också hjälper.

Jag har ett par grejer jag behöver lösa den här veckan — helst så tidigt som möjligt. Jag avvaktar lite för att se hur dagen blir när telefonen öppnar vid 10:00; måndagar är alltid som mest att göra så jag vill inte lägga på mig för mycket att göra *idag* om jag i så fall lika gott kan göra det imorgon. Däremot kan jag ju se till att förbereda så gott det går för att det skall gå smidigare att ta de här grejerna imorgon :)

Helgen har varit bra. Johan var på jakt både lördag och söndag så öh jag gick upp vid 06:30 både lördag och söndag eftersom jag har så svårt att somna om. Sanning med modifikation; lyckades faktiskt somna och vila i en halvtimme före jag skulle baka frukostscones åt mig och Elvira i söndags, men ja. Jag har ägnat all min morgontid åt att vika tvätt, plantera sticklingar, springa, baka scones och städa kylskåpet så öh, har varit effektiv i alla fall. Det blev så himla bra i kylskåpet! Jag har nog slängt cirka 15 flaskor med ox/kalvfond och typ 8 burkar tacosås med mögel, haha.

Och springa, ja. Om jag nu lyckas komma ut idag — som planerat — så blir det i så fall dag 5 på en ny runda runstreak :D Jag blev så himla sugen på detta efter att ha läst mina gamla blogginlägg om det och eftersom jag den här gången inte har ett enda lopp jag skall springa mitt i allt så kan jag förhoppningsvis ta detta precis så lugnt och sansat som man behöver för att inte ha sönder kroppen. Vi får se! :) Första omgången blev 152 dagar tror jag, och andra blev …öh… 78 eller något? Kanske färre. Jag har det i bloggen någonstans, jag får leta rätt på och ha som jämförelse när jag har lite mer kött på benen på den här runstreaken. Snabb reminder för de som inte har koll; Runstreak innebär att utan uppehåll springa 1 gång om dagen, minst 1 mile (1,61 km) och för att den skall vara officiell måste man komma upp i 365 dagar. Det tvingar ut en oavsett väder, oavsett hur trött man är och även när man är sjuk förväntas man springa, men har ju också märkt att det är positivt för hälsan att komma ut och det finns inga regler för hur snabbt man måste springa, så.

På fredag skall vi på Coffinshakers och Luna fyller 4, så på lördag åker vi till Vrigstad för att fira henne och krama på småtjejerna lite. Det blir bra <3 Annars inga särskilda planer — jag skall tvätta på söndag, men det är ju inte så mycket att skriva hem om. Nästa helg skall jag med Johan på arkeologfest och i övrigt mest chilla, veckan därefter är det konferens och sista helgen i november åker jag som sagt till Toro för att handla julklappar. Det blir bra, detta <3

Mmm. Hejdå! :)