Man får serri lov att sponsra mig om man vill

Ja, det blev ju både en och två och fyra öl för att fira Mårten igår kväll. Ibland är det så himla trevligt att gå ut på en onsdag och bara HÄNGA med en massa fina människor? Jag önskar att natten var lika trevlig som kvällen; istället vaknade jag vid 01:37 och har sedan dess legat i stort sett klarvaken, så jag är helt borta i skallen idag. Det finns inte mycket energi här, om man säger så. Hjärnkapaciteten blir till viss del (lol) reducerad. Det är tur att det är torsdag, det är så mycket lugnare på jobbet då. Överväger att eventuellt kompa ut och gå hem lite tidigare i eftermiddag, men får se hur jag mår.

Är väl cirka halvvägs färdig med julklappsinköpen, so far. Jag har ett litet excelark där jag fyller i vem jag skall handla till, vad jag tänker handla och vad jag redan köpt, så att man får lite tydligare överblick. Jag hade en liknande lista i min telefon förra året, men excel känns som att det är enklare att fixa med. Sedan november förra året har jag ju även en jättesnajdig månadsbudget i excel som jag hela tiden pillar på. Bra sätt att hålla koll på vad saker kostar och vad jag har för fasta utgifter osv! Har justerat sparandet lite nu under oktober och november eftersom jag skall ha råd med julklappar, men sedan uppar jag mina sparkonton (eller försök därtill) igen.

Men ja. Torsdag! Solen skiner just nu vilket är uppskattat — det börjar bli så himla mörkt om dagarna. Liksom varje år, jag fattar, men jag uppskattar ändå lite solljus och uppehåll i regn och blåst en stund.

Ikväll efter jobbet skall jag ta en löptur eftersom jag lite grann försöker komma igång med löpningen igen. Borde också se till att komma till gymmet denna vecka, men det får nog bli ett helgprojekt. Efter att jag var på gymmet innan bloggen slutade fungera för ett år sedan pajade jag vänsteraxeln fullSTÄNDIGT och kunde knappt röra armen på ett par veckor. Grät i köket efter jobbet, Johan fick hjälpa mig av med jackan när jag kom hem och sådana grejer. Ovärdigt. Gick hos en osteopat vid ett par tillfällen och fick hjälp att lösa upp skadan lite och även träningstips på hur jag själv kunde mjuka upp den, och nu i somras vågade jag försiktigt börja göra saker med hantlar på nytt och plötsligt hade jag införskaffat årskort på gymmet och well, jag har varit där 2-3 gånger i veckan sedan augusti men nu den senaste veckan inget alls. Men springa är bra det med, jag vill ju mest bara hålla igång med något :) Så jag sprang i måndags och jag tänkte springa idag :)

Jag har precis bokat min julklappsresa till Lund i slutet av november, så nu behöver jag inte tänka mer på det förrän om en månad när jag skall befinna mig på en buss vid ett klockslag osv. Det blir bra! Får se hur mitt julklappsexcelark ser ut tills dess, vad jag har kvar att handla osv. Helgen före jag åker till Lund skall jag och Eva på Dollar Store så att jag kan färdigställa årets julkalender åt Elvira; har redan börjat handla lite grejer och kommer att fylla på allt eftersom jag hittar roliga grejer, men Dollar Store är alltid awesome när det kommer till att hitta små roliga saker som inte kostar multum :) som ni förstår har jag numera SPONS från DOLLAR STO– haha nej. Det är väl egentligen mest billigt skit, men det finns lite läppbalsam och sudd och sådant som är bra fyllnad i 24 små paket.

Mm. Det var nog allt för tillfället. Jag skall försöka posta imorgon också :) Ha en fin dag! Jag är helt bubbeltrött i skallen men det blir kuuuul kompis!

2 svar på ”Man får serri lov att sponsra mig om man vill

Kommentarer är stängda.