Försvinn du som lyser (igen)

Foto: Hans Wessman (2012)

Jag glömde tydligen bort att blogga igår? Kom på det på kvällen, när jag var hemma, och hade någon tanke om att åtgärda men sedan sket jag i det ändå. Ni verkar ha överlevt, ändå. Jag med. Jag tror att vi alla lärde oss något här.

Johan for till Blekinge igår och fick med sig lite cupcakes jag bakat, och resten bjöd jag kollegorna, Geni samt bästis-Eva på. Som sig bör! Tror att det fortfarande finns någon kvar? Jag undviker socker idag, men tror nog att de skall gå åt ändå :) Det finns ALLTID pieholes att stuffa cupcakes i. Jordgubbscupcakes, med färska jordgubbar i.

Gårdagskvällen ägnades i alla fall åt att göra lunchlådor samt ta en promenad i ösregnet. ”Ösregn”, tänker ni. ”Det måste ha varit svalt och skönt!” men ICKE för det var ändå femtio-kuken-miljarder grader varmt och jag är så sjukt djävla trött på juli, faktiskt. Försökte springa igår morse — eller ja, jag SPRANG, men inte så långt jag hade velat. Det fanns ingen energi kvar. Tre kilometer och ett par hundra meter till utöver det, men sedan blev det bara stanna och försöka att inte gå åt i värmen. ”Men Carina, du klagar på kylan när det är vinter?” och japp, det stämmer, jag tycker inte om att frysa. Men jag har aldrig påstått att jag gillar temperaturer över 25, heller. Just nu är det 30 grader VIDER och jag vill mest bara få lägga mig i ett vattendrag någonstans och svalka mig. Det finns INGET som hindrar att jag tar mig till Delsjön och badar, förutom detaljen att det är en promenad på cirka 8 km fram och tillbaka och det är verkligen ALLDELES för varmt. Jag får ta en sval dusch innan jag skall lägga mig ikväll istället, och hoppas att jag kanske kan få somna i vettig tid ikväll.

Göteborgsvarvet, alltså. Det kommer inte alls att gå, ifall det inte blir såpass mycket svalare ute att jag kan få träna vettigt. Jag hatar verkligen att springa på sommaren. Jag kan springa i snöstorm och regnoväder och med solen i ögonen, men jag vill inte ha den här vidriga värmen. Ni fattar att jorden är på väg att gå sönder, va? Att det inte är normalt att det är såhär varmt? Eller ja, det är ju norm numera, men ugh.

Yes okej men bortsett från att vädret gör mig gnällig (och ger mig värk i hela kroppen) så är det såklart bra med mig. Det var fint att få träffa Eva lite igår, när hon kom hit och knaprade i sig en cupcake eller två och uppdaterade mig på sitt liv. Tyvärr matchar inte hennes jobbschema mitt liv den här veckan, så även fast man på pappret skulle kunna umgås varje dag så är det svårare att få det pusslet att fungera irl, men men. Vi har ju all tid i världen på oss att umgås i framtiden, ändå :)

Johan har skickat bilder (och videoklipp!) på faderns valp, Nitro (beagle) och jag är pepp på att få åka dit och hälsa på när jag går på semester och också få klappa hundvalp ÄVEN fast jag ju öh är allergisk :D Jag lägger säkert upp någon bild någonstans på den lilla varelsen, misstänker jag :3 Kanske inte på bloggen, men ni som är vänner på Facebook eller följer på Twitter lär ju få se något tänker jag ^^

Right-oh. Det är onsdag, det är lite under tre timmar kvar av dagen och jag insåg just att trots att jag tjatat på kollegorna hela dagen så har jag nog inte själv druckit riktigt så mycket som jag borde, så jag skall åtgärda detta nu och sedan skriva en guide på hur man rengör vår kaffemaskin så att det är klart innan jag går på semester om …hm… sju arbetsdagar + 3 timmar! :D (#SOON)

Ha en fin dag! Hoppas att ni antingen är mer förtjusta i värmen än jag är eller har det svalare där ni är. Hejdå!