Allt blir bra allt blir bra det löser sig det kommer att gå galant heja

Satte klockan på ringning halv sju imorse men vaknade redan sex så jag stack ut tidigare och sprang, kvart över sex. Det var VARMT redan då. För varmt, men jag kom i alla fall fyra kilometer och ett par hundra meter så åtminstone ett litet snäpp bättre. Yay.

Har stresspåslag inför kvällens vaccinering, men hittills hankar jag mig ändå fram helt okej. Det skall åtminstone bli fint att träffa mamma en stund, och jag hoppas ju att det skall gå så smidigt som alla säger att det gör. Folk …ger argument. Eller förklarar. Försöker hjälpa? Berättar att det går snabbt, inte känns, över på ett par sekunder, man märker knappt av det, men trots all denna fina tröst så är det ju inget som hjälper. Fobi är en irrationell rädsla, jag slutar inte vara kaosorolig inför kvällen för att det gått bra för alla andra liksom. Men tack, såklart. Jag uppskattar att folk klappar på mig och försöker få mig att inte oroa mig för mycket, det är väldigt gulligt. Internet är en snäll plats.

Men ja. Vaccin och sedan en torsdagsöl. Mamma ville bjucka på en öl efter vi är klara och det kanske hjälper nerverna lite. Just nu funderar jag mest över ifall jag kan lyckas få i mig något att äta före vaccineringen, men å andra sidan kanske jag mest skall sikta på att få i mig ett par bananer — GUDARNA skall veta att vi just nu har bananer i överflöd på jobbet — och sedan äta något efteråt, när jag förhoppningsvis är mindre stressad liksom.

OKEJ det blev en liten paus för plötsligt hade vi världens största trollslända i fönstret och han fastnade hela tiden bakom fönsterblecket så jag var tvungen att försiktigt dra upp honom via vingen för att kunna sätta ett glas över och få ut honom. Försökte först  vifta ut honom men ICKE. Glad att vi fick ut honom; i värsta fall hade jag behövt mosa den och det ville jag verkligen inte pga den var verkligen ENORM och hade lämnat massa gojs här i så fall fy fannnnnnnn

Sov bättre i nättras än jag gjorde natten till igår. TROR att det hjälpte att jag tog en dusch innan jag lade mig? Håret såg såklart inte klokt ut alls när jag vaknade imorse mennnn det får vara så. Det gick att sätta en keps på, och när jag sprungit klart skulle jag ju ändå bara i duschen igen :)

Men ja. Snart är det ikväll. Ge mig styrka. Om fyra timmar skall jag möta upp med MamJan för att leta plats på lokalen jag skall till. Skall nog först springa uppom hemma i två sekunder och byta tröja, det är ju såklart VIDERVARMT även idag och jag är fan genomsvettig, ångest eller inte.

Right-oh.

hejsvej