Dagens tankar

Rimliga tjejer använder rimliga filter när de går på rimliga fester. Jag hade dock inte den toppen på mig när jag var på fest, det kändes lite för avklätt för att bära annat än på bild typ. :P

Efter jobbet idag skall jag ta en liten promenad — hade först tänkt springa, men det är alldeles för varmt ute så jag får springa imorgon före jobbet istället. Så länge jag springer rätt antal gånger i veckan spelar det ju ingen roll HUR (när) jag portionerar ut dem, så.

Lite vemodigt att lämna en sovande Johan imorse och veta att vi inte sover ihop igen förrän om en vecka, men jag har saker att pilla med hemma och jag köpte en ”ny” gammal bok i helgen som jag ser fram emot att läsa; Stephen Kings Köplust! Den har jag ju ägt förut, men någon (minns verkligen inte vem?) lånade den för typ 10 år sedan och lämnade aldrig tillbaka den så nu när jag såg den för tjugo spänn på Hjällbo secondhand så blev den min. Igen. På nytt. Och det är en bra bok, så jag ser fram emot att läsa den igen :)

Jag är lite stel i nacken idag, och det värker och ömmar ner i ryggen. Måste ha legat kufiskt, brukar inte vara såhär stel i början av veckan annars. Utöver det mår jag bra, det var ohemult trevligt med lite umgänge i lördags! Visserligen så är jag lite angstig över vaccination på torsdag, och också opepp på att det är årsdagen av min systers bortgång på måndag, men öh. Det löser sig.

Förresten blev jag faster till ett sjätte brorsbarn igår! Nu har Fredrik tre pojkar, och Ricard har ju sina tre flickor. Vet inte om det gör det enklare eller svårare när man skall köpa presenter till dem, lol. NEJ, jag är inte av åsikten att det finns könade leksaker, men barn kör ju grupptryck och önskar sig vad de tror förväntas av deras peers osv, så det kommer ju ändå att bli någon form av dockor i ena riktningen och en annan form av dockor i andra riktningen. Sedan gillar jag ju att ge bort pussel och sådana saker ändå, och de är ju helt oavsett vad man har för genitalier liksom.

Öm i lederna. Dumma värme :<

OKEJ ha en bra dag hejdå

(ps fotbollen är äntligen över så nu är väl folk lite rimliga/roliga igen)