Lugnet före stormen, där stormen är min nålfobi

Så, vid midnatt i nättras lyckades jag ju alltså då äntligen boka en tid för vaccination. Nästa torsdag, efter jobbet. Perfekt! Jag ville ha tid nästa torsdag — OM jag blir krasslig av vaccinet är fredag den enklaste dagen att vara sjuk på jobbet/vara hemma från jobbet, så det gör mig inget alls att det var den enda dagen som fanns att välja på eftersom det väl överensstämde med vad jag önskade. Det fanns tider under hela dagen men valde att ta en tid en timme efter att jag slutat för dagen, så behöver det inte inverka på torsdagens arbetsförmåga heller. Sedan att jag kommer att spendera större delen av dagen med ångest inför sticket är ju en annan femma :P

Fredag! Strax över en timme kvar av dagen. Hittills idag har det ringt 1 person och kommit in 0 personer, så öh. Det är jätte, jättelugnt — vilket såklart är skönt. Vi har så stort tryck under resten av året så att det stillas lite under semesterperioden är verkligen bara chill.

Efter jobbet skall jag köpa någon form av lunch + besöka systembolaget, och sedan när jag ätit osv så sticker jag över till Johan. Han är ju ledig idag, lyxtrollet. Jag trodde att det skulle vara svårt att komma ur sängen imorse — i synnerhet så eftersom jag var uppe vid midnatt och bokade tid på KRY och sedan hade lite småknivigt att somna om därefter — men jag vaknade 45 minuter före larmet och kände mig pigg och vaken. Snoozade en liten stund och kramade på Johan och sedan gick jag upp typ tjugo minuter innan larmet. Var hemma i väldigt god tid (duh) så jag stack ut och sprang imorse — 3 km idag också. VÄLDIGT VARMT. Sprang med blöt keps men det var ändå inte jätteskönt. Jag ser fram emot när det blir svalare ute så att man kan springa och faktiskt kunna andas utan att det känns som att man drunknar i hetta osv.

Jag behöver göra *något* med min stol jag har på jobbet — jag har de senaste dagarna märkt att jag får huvudvärk för att jag spänner nacken i någon konstig vinkel/ovinkel och det är ju ganska drygt faktiskt. Vet inte om det kanske skulle hjälpa att ändra vinkeln på ryggstödet t.ex, men jag får labba med det nästa vecka och se vad jag kan hitta på. Just nu har jag lite stuff kvar att hinna med innan jag går för dagen, så skall posta denna vägg av svammel och sedan Fixa Grejer.

Hepp!