En slags dålig orm

Torsdagen drar sig mot sitt slut, och plötsligt är det ju bara 6 timmar kvar av arbetsveckan — vilken grej ^^

Igår åkte vi och grillade efter jobbet! Långt ut i skogen vid en liten blåsig sjö grillade vi korv och öh drack inget för colan stod kvar hemma, men vi hade det ändå himla mysigt så vad spelar det för roll :D Vi plockade med oss lite blåbär hem eftersom snåren var fulla av bär, så det blev glass och blåbär och senaste avsnittet av TUF (Top Model Fighty Men) när vi kom hem efteråt.

En gång i tiden — som ni ju kanske minns — gick jag 20-25k steg om dagen. Nuförtiden siktar jag på att nå åtminstone 10k och är glad för allt däröver; igår blev det nästan 17k steg. Nice!

Lyckades inte få tag på en vaccintid idag men har fått lite tips, så skall ställa larmet och kika vid midnatt om det finns tider jag kan boka då — hoppas hoppas! Det innebär i alla fall att jag siktar på att springa imorgon och så slipper jag fundera på det resten av helgen. Plus eller minus, vem vet. Johan har sovmorgon pga SEMESTER efter idag, så jag skulle gissa på att jag *icke* springer före jobb utan försöker mig på det i …öh… högvärmen efter att jag har slutat… yeah… Det är tur att man kan springa med vattenflaska. Får väl blöta ner kepsen också så att jag inte överhettar, i egenskap av stans sämsta orm så blir jag ju övervarm när det är varmt ute och vrålfrusen när det är kallt ute.

Ikväll blir det i alla fall en torsdagsöl och imorgon eller på lördag behöver jag hinna inom systembolaget och köpa en näve Breezers att ha med på picknicken vi skall på på lördag :D Det blir kul! Picknicken alltså, kanske inte så mycket systembolagetbesöket som ju ändå mest kommer att innebära ett himla köande. Det behöver väl även lösas någon form av fika, men det får vi kika på i helgen. Kanske …baka en kaka? Orkar man bassla med det? Köpefika fungerar ju också, liksom.

Note to self: När du har råd så har de svinfina palettblad på Redbersgårdens Blommor!

Hmmm. Sömnig, idag? Udda ändå, jag sov hu bra som helst i nättras och var inte uppe en enda gång vilket ju är ENORMT ovanligt nu för tiden. Tänker ibland på när jag var tonåring och absolut hade nätter då jag råkade ligga och läsa lite för länge och bara fick 2-3 timmars sömn innan skoldagen, men också att jag hade nätter då jag sov 15-21 timmar i sträck och var helt chill med detta. Nu siktar jag ju på att försöka få i alla fall 8 timmar om det går, och det håller man sig ju ändå upprätt på.

En smygande huvudvärk, men tror den mest beror på att jag sitter och spänner nacken lite. Skall ta en ipren och se ifall det lättar på trycket, det är ju inte jättepeppt att sitta två sista timmarna av arbetsdagen och vara ett YNK, liksom.

OKEJ HEJDÅ NU