En väldigt försenad disclaimer

Det blev en liten springtur imorse också! Jag kände mig bekväm i kroppen och sprang därför i sportbh och magtröja istället för något mer täckande, och det var skönt i julihettan. Det blev tre kilometer idag också, woo.

Nästa vecka – när Johan är bortrest – skall jag sikta på att försöka komma ut på någon lite längre runda, eftersom jag kommer att ha helt annan tid att röra mig med. All denna fritid, vad skall jag göra med den?! Det kommer att vara jättekonstigt. Fritid får det väl att låta som att det skulle vara en positiv grej, men ni fattar väl ändå vad jag menar tänker jag.

Ikväll bestämde vi oss lite spontant för att grilla korv! Eller ja, Johan sade ”jag är sugen på att grilla korv” och jag sade ”Jag är game om du är” och nu har korv införskaffats och kylklampar har stoppats i frysen för att vara REDO till när jag slutar om strax under fyra timmar.

Annars har jag mest kikat på vaccinbokning och haft lite panne över att det ju börjar dra ihop sig till att jag faktiskt kan få en tid? Siktar just nu på att få det gjort imorgon, så har förberett hälsodeklaration osv. Toro står redo standby ifall jag vill ha telefonsupport, Twitter har tipsat om att lyssna på sin favoritmusik medan det sker så att man distraheras av SITUATIONEN™ och jag hoppas mest på att jag inte svimmar och försöker se fram emot adrenalinrushen man får efteråt. Typ.

Siktar i alla fall på att springa en gång till den här veckan, vi får se vilken dag det blir. OM jag lyckas få ett stick imorgon och inte drabbas av biverkningsfeber osv så springer jag väl på fredag, annars …vi får se. På lördag har vi planer för i stort sett hela dagen, på söndag skall vi väl mest titta på UFC och slappa och kanske utflykta något eftersom han sedan åker iväg, men en löptur borde väl gå att lösa ändå. Jag kan ju ta med träningskläder iaf, om jag nu inte får springa på fredag morgon. Får jag inget stick imorgon är ju fredag morgon heller inga problem, så.

Hej och välkommen till min blogg där jag överanalyserar och gör större problem av saker än de egentligen förtjänar/behöver. Är det första gången här: Jag ber om ursäkt. Du visste inte vad du gav dig in på, jag förstår det. Det är inte försent att backa ur! Det är bara att klicka på krysset på fliken du har öppen så försvinner det här som en dålig dröm, k? <3

Hejdåråååå