Saknar coolhetsfaktor eller något antar jag

En tisdag, och 40 minuter kvar av arbetsdagen. Ute ligger ett begynnande grått molntäcke och hotar med regn — väderleksrapporten säger åskskurar vid 21:00 men jag gillar ju det, så det känns inte så fasligt illa faktiskt. Det blir eventuellt lite svalare då också, jag har ju mitt kära återkommande sommarproblem med lilla tantkroppen; lederna svullnar i värmen och allt gör ont. Så svalka? Inte mig emot. Kör på. Tack <3

Efter jobb blir det att varga i sig ett par mackor och sedan bege mig över till Johan. Jag har enhälligt beslutat att vi sover hos honom nu, trots att det är ”min” vecka — det är svalare där, och med ett fönster i sovrummet kan man åtminstone på pappret sova bättre. Nu vaknade jag förvisso till cirka TIO MILJONER GÅNGER i nättras, men ja. Tantkroppen, osv. Kul grej (:

ALLA mina poddar har tagit sommaruppehåll så jag försöker mest hanka mig fram på de avsnitt jag har kvar av de poddar jag inte är ikapp, än. Det går bra, dock. Kanske jag till och med kan kosta på mig att lyssna på lite ny musik?? Befängda tanke, jag lyssnar ju tydligen enbart på låtar jag redan kan utan och innan och framlänges och baklänges, men kanske man kan hitta något nytt att uppdatera musikbiblioteket med? Vore ju ändå angenämt, som man säger.

Det här med att boka tid för vaccinering? Jag ger upp hela tiden, det är allt annat än användarvänligt och jag vetefasen om de ens VILL att man skall vaccinera sig för de kör hela tiden på SORRY MARIO BUT YOUR PRINCESS IS IN ANOTHER CASTLE och jag har tålamod cirka →såhär← långt innan jag surnar och tröttnar på det. Oroa er inte, jag SKALL vaccinera mig, jag skall bara lyckas spika en drattans tid för det. Johan har ju fått tid på torsdag, lyxarn. En dag kanske jag kan få bli lika ball som honom och OCKSÅ lyckas hitta en tid. Något hänger det på, ju :P

Right-oh. Trött i leder och skalle och snart skall jag räkna kassan, men innan dess tänkte jag förbereda allt annat som skall göras såhär vid stängning. Ikväll blir det små baguetter med pepparsalami till middag innan jag fortsätter att äta av de smulor mitt poddbibliotek börjat bestå av, men det är ju ibland också ganska behagligt att vara IKAPP med saker. Förresten har jag ju flera episoder av Rollspelsklubben att ta ikapp, också. Se, mitt liv är inte alls i närheten av sådan misär jag ibland får det att låta som!

Vilken grej.

Ha en fin kväll!