Som en liten flagga

Plötsligt där vi stod i kön till hamburgervagnen på Bohus Fästning i lördags och svettades och var hungriga var det någon som drog sina fingrar över min rygg och sade ”Kliar det på ryggen!”. Jag kopplade först inte, Johan stod med armen om mig och jag trodde att det var han som plötsligt ville kittlas lite men när jag sneglade bakåt stod där en äldre, vilt främmande man i någon form av halvdassig karolineroutfit (och grå Kapten Krok-peruk) och flinade och gick vidare, helt oberörd. Vilken djävla vardag alltså, att man som kvinna ändå får finna sig i att okända män tycker att de har rätt att ta på en. ”Men Carina, han rörde ju bara din rygg, så illa var det väl inte?” men varför måste jag över huvud taget vara okej med att människor jag inte känner skall vidröra mig? Jag vill inte det. Låt bli främmande människor och låt för helvete bli främmande kvinnor??? egads.

Annars var det trevligt. Jag var glad över att få stuffa runt i schmedeltidskläder och det var kul att se hur det såg ut på fästningen. Marknaden i sig var lite väl skral, och det var lite för varmt för att det skulle vara jättepeppigt, men vafan. Vi åkte hem, bytte om och stack till Härskogen och badade, och efter det bjöd Gimp över oss på nybakad rabarberpaj (tack Emelie!) som vi åt i skuggan på en slänt utanför deras lägenhet. Noll klag! Noll soleld heller, trots att jag stod mitt i solen under en relativt lång period. Min solskyddsfaktor 50+ hjälper! :)

I fredags åkte vi båt och det var torrt i typ 20 minuter och sedan började det ÖSREGNA. Vi hade kul ändå, vi skrek Macarena åt folk vi passerade i spöregnet med båt, vi öh dagskissade i en park pga man blir väldigt kissnödig av att dricka en massa öl i en båt i regnet och sedan slutade det regna ganska så lagom tills vi började gå mot restaurangen, och så torkade vi snabbt i värmen trots fuktig luft pga det är jättesommar ute och jag hade ju bara en tunn bomullsklänning på mig. Åt hjorttartar och hjortfilé och drack malbec och sedan åkte jag hem och sov och såg fram emot lördagen.

Igår städade jag och fixade hemma, och sedan kom ♥ Johan ♥ och vi tittade vidare på the Terror säsong 2 och åt glass med jordgubbar (och kycklingpasta, det åt vi före vi gjorde resten jag just beskrev).

Idag är det spöregn och åska och ohemult varmt ute, men jag tror att temperaturen blir lite drägligare efter regnet eftersom det brukar bli lite svalare av det.

På lördag skall vi på picknick och jag försöker komma på vad jag skall ha på mig pga vill ju vara SCHNYGG när man skall ut för typ första gången på över ett år (wat) liksom. Jag gissar dock på något svart och eventuellt fladdrigt, men vem vet :)

Nästa vecka skall Johan vara borta nästan hela veckan vilket kommer att bli jättemärkligt. Sedan vi blev ihop har vi bara varit isär i ett par dagar som längst, så nästan en vecka kommer att vara en ny upplevelse. Men man måste ju få tid att sakna varandra emellanåt, också :)

Men ja. Det var det :D Hejdå!

(sprang imorse, 3km. Skall försöka komma igång på allvar nu, jag är så stressad över att det snart är göteborgsvarv och att jag ligger så sjukt långt efter med träningen pga alla skador/benbesvär jag haft på sistone. helvete också :<)