Vem är jag?

Kallar denna ”morgontrött kvinna iklädd blått” och also varför har jag smutsig spegel, så ovärt. Det får jag åtgärda när jag är hemma ikväll, yikes.

ÄR det en grej när man blir äldre att man får ont i benen av att sitta ner i tighta jeans hela dagarna, eller hör detta samman med att jag har haft knäproblem sedan mellanstadiet? För let me tell you det är inte jättespexigt att ha ont hela dagarna, det är ju inte det. Är detta varför många kvinnor kör på kjol?

Sven fyller år så det blir lite tårta under dagen, och annars händer inte särskilt mycket. Vi har ingen risketta den här veckan, så sitter mest och pillar på en del logistik inför nästa veckas kurser. Måste flytta runt lite elever osv, men det löser sig. DET LÖSER SIG ALLTID. Det löser sig väl med mina knän också, men just nu är det ganska irriterande :P

Jag kör någon form av countdown inför min klipptid på fredag, är verkligen orimligt pepp på detta just nu? Vilket eventuellt märks pga jag TJATAR OM DET HELA TIDEN, men ja. Det är så det fungerar här på bloggen.

Fick häromdagen för mig att kolla upp lite vart en gammal bloggkompis tagit vägen och det visade sig att hon eh tydligen gått med i NMR, så det var ju …otippat. Det var verkligen otippat dock, hon stod på en av de motsatta sidorna spektrat tidigare så det var inte alls vad man kunde förvänta sig. Sorgligt, ändå. Vi umgicks vid ett tillfälle eller två, minns att vi gått på stan tillsammans i Stockholm och fikat och shoppat. Jag gillade henne. Vi var kompisar på Facebook ett tag, men hon tog bort mig och efter det snurrade hon tydligen iväg och blev nationalist.
Undrar om någon från förr kollar upp mig, och vad de tänker? Är jag fortfarande mig själv, eller har jag också förändrats markant sedan tidigare? Personligen tycker jag ju att jag gått en relativt rak väg framåt, men det finns ju självklart en del småstigar jag valde framför andra och där kan man ju ha ändrats. Utvecklats. Blivit en förhoppningsvis bättre människa, men kanske också sämre beroende på vem som dömer? :)

DJUPT.

Igår sken solen hela dagen och idag är allt grått och dimma, men det är fortfarande relativt varmt och jag är fortfarande nöjd över barmark och att slippa springa i Icebugs ett gäng månader framöver ^^ Är JÄTTEGLAD att jag har dem för de öppnar verkligen upp för vettig vinterträning, men de är tunga och otympliga så man blir också jätteglad av att slippa behöva använda dem ;)

Mm. Det var väl allt för idag. (träningsfokuset kan säkert förvåna någon, apropå min fåndjupa paragraf här ovan. det var aldrig med i bilden tidigare, när jag var mer eller mindre ätstörd och misskötte kroppen. nu är det plötsligt en grej med HÄLSA, men där beror ju också på ifall läsaren är från 15 år sedan eller 5 år sedan ;)) 

HEJDÅ