inb4 ny frisyr

Efter många om och men har jag till sist BOKAT en klipptid, nu på fredag. Gled runt till ett par dropin-frisörer i fredags men de var antingen upptagna eller kostade MULTUM så nu blev det istället att jag bokade en tid på Klippoteket. Inte det billigaste, men heller inte det dyraste. Klippte mig hos Klippoteket i Visby (som ligger i gamla Salong Louise!) och var nöjd med både klippning och bemötande, så jag hoppas att Göteborgsfalangen är lika trevlig :)

SKALL JAG SKAFFA EN NY FRISYR? Jag vet inte. Antingen bara hugga av en bit, eller göra något spexigt av det. Håret är i så illa skick att jag inte vet vad det går att göra, heller.

Har haft en fin helg med häng både med Johan/Elvira OCH med världens bästa Eva, så det gråter jag inte över! Har nu även testat att springa hem till Johan påklädd ryggsäck med ombyte och det fungerade väldigt bra, så det är fint att veta att man kan göra så också när det blir tight med tid eller planeringen är lite sned :) Det är väl dock att föredra att springa hemma på morgonen, men ja. Alternativ skadar inte!

Våren är i antågande. Det har varit plusgrader hela helgen, och allt slemmig snö har smält bort. Gött! Solen skiner och det är MILT ute — jag åt hemma idag och när jag gick tillbaka till skolan efter lunchen så kändes det väldigt behagligt trots att jag gick utan jacka. Vilken grej! :) Det lär väl bli ett par slemmiga kalla dagar till innan vi får lov att börja kalla det vår, men idag gråter jag inte över vårkänslor, det gör jag ju inte :)))) (igår såg jag snödroppar så tog kort och skickade till mamma, och hon blev glad)

Fyra timmar kvar av dagen. Jag har EVENTUELLT programmerat tvättmaskinen så att den skall vara klar klockan 18:00, vi får se ifall det …har hänt… :D Just nu hänger morgonens maskin med tvätt och torkar i mitt vardagsrum, så skall plocka ner den tvätten när jag kommer hem och i så fall hänga ”dagens” omgång tvätt istället. På stället. När man springer sju dagar i veckan går man SNABBT igenom de träningskläder man har, och har man bara 4-5 par vinterleggings behövs det tvättas relativt frekvent. I viss mån går det dock att använda dem fler än en gång; det hinns inte med att bli svettigt när jag springer mina kortare rundor, så de är i princip orörda om jag skulle ta dem på mig en gång till utan att tvätta emellan, men det känns ju bättre att ha dem rena ändå :) Det är VÄLDIGT skönt att ha tvättmaskin hemma, om jag inte redan varit förtjust över det tidigare ;) När jag väl hittar en ny (billigare) lägenhet så är det ju något jag kommer att sakna, men det går an ändå :) Har jag hela livet (nåväl) haft gemensam tvättstuga så skall jag nog överleva att återgå till det igen :)

Mmm. Jag är långrandig. Ni får ha en fin dag! Det tänker jag fortsätta ha ^^

Hejdå!