Flix and chips

Onsdag, men det känns som att det är torsdag och det är STÖRIGT för det innebär långsam vecka. Det är väldigt lugnt på jobb, så jag sitter mest och broderar och surar över att de återigen har krossat en ruta på skolan och snott en bil. Första gången var det bisarrt och dumt och irriterande men vi garvade mest åt det pga så UDDA, men nu känns det mer ”när kommer den tredje attacken då” och det är ju inget kul. Dang nabbit.

På grund av planer på torsdag och fredag stannar jag kvar hemma ikväll för att städa och få ordning utan att behöva stressa sönder över det. Nu har planerna på torsdag och fredag båda ändrats (till min fördel, eller vad man nu vill använda för uttryck i sammanhanget) men jag skall ändå städa idag så är det ju KLART sedan. Det tar bara någon timme, skall mest bara plocka undan, diska + dammsuga så är det ju klart. Då kan jag hinna med en liten promenad ikväll, och jag slipper gå sönder på fredag när jag måste bend over backwards för att få tiden att gå ihop :) S-M-R-T.
Det gäller ju bara att jag inte bestämmer mig för att jag har så gott om tid på mig att fixa detta att jag liksom …skjuter på det, och gör något annat istället. Typ titta på Netflix. DET HINNER JAG EFTERÅT.

Fick sådant sug efter pastasallad igår så nu har jag gjort lunchlådor för resten av veckan (dvs imorgon + fredag) och det är ju skönt :) Behöver försöka få till något storkok i helgen så att jag fyller på med lite nya lådor i frysen inför nästa vecka. INTRESSEKLUBBEN osv osv.

Funderar på chips till middag idag.

Har sprungit 55 dagar i sträck! Kul grej :) Det märker fortsatt skillnad i kroppen — jag tror jag är förbi den första lilla platån. Får se hur hårt nästa platå slår till, men just nu känns det som att jag har bra hållning, andning och tempo när jag springer :D Väldigt kul grej detta — det var jobbigast i början, dels att få rutin på det och dels att springa trots träningsvärk, men jag nu när man är igång så är det en ganska enkel del av min dag. Har jag mycket att göra = kort runda, har jag helt tomt i schemat = möjlighet att springa lite längre :)
Jag tror ju inte att det blir något Göteborgsvarv i år, men jag måste ju som sagt träna som ATT det blir av så att jag är redo om ifall att. I den här takten känns det ändå som att det är doable, i synnerhet om jag en gång i veckan springer en längre runda som jag mellan varven kan bygga på och göra längre och längre.

Nu skall jag (på SVART aida, ARGH!) räkna rutor och påbörja den sista raden på mitt broderi. Det blir nog en bild när det är klart sedan, men mönstret har jag tagit från en tweet så det är ju inget särskilt så ^^

Ha en fin dag!