Curiouser and curiouser

…så blev det torsdag. Det hade man ju aldrig kunnat ana, att den skulle dyka upp sådär direkt efter en onsdag! Galet! :P

Lönen har kommit men räkningarna har inte dragits än, vilket jag i vanlig ordning stör mig lite på. Det är väl ganska exakt tv år (give or take ett par dagar) sedan jag bytte från Swedbank till Handelsbanken, och jag är jättenöjd med i stort sett ALLT utom att den inte tar pengarna från kontot samma dag som man gör sin betalning. Swedbank har säkert samma funktion, men pengarna ”låses” liksom där, de syns inte längre på saldot efter att man tryckt iväg sin betalning. Det gillar jag, jag vill ju se rakt upp och ner hur mycket som finns kvar efter att alla avgifter är dragna. NÅVÄL. Det är ju inte hela världen, jag får bara avvakta till imorgon bitti och titta då istället.

Imorgon är Ny frisyr-dagen och jag är pepp! Har lite fått för mig att jag skall klippa typ axellängd på det, men det märker vi imorgon vad jag vågar :D Tanken är ju att prata med frisören ifråga och se vad hen tycker också, för de kan ju avgöra vad som går att  göra av mitt hår och inte. Iiiiih! Bra start på helgen! :)

Istället för att lägga pengar på öl och burgare på Ostindiska imorgon så dricker vi öl och käkar burgare hemma istället. Himla bra grej det med faktiskt :) Får se vad vi hittar på att titta på efteråt, vi har ju kört lite nittiotalsnostalgi den senaste tiden med Natural Born Killers och alla tre Jurassic Park-filmerna :)

Det är torsdag så ikväll blir det en torsdagsöl innan jag trallar över till Johan. Skall även passa på att gå på systembolaget så att jag slipper stå i kö in om jag går dit imorgon, fredagar är ju lite hetsigare än torsdagskvällar tänker jag. Har beställt lite öl till systembolaget också men de har ju inte hunnit dyka upp än. Lite gott och blandat; saker jag inte druckit förut (såklart) men också en burk Zygoat för att den är så sjukt god?

Right-oh. Bilden längst upp är från halloweenfest hemma hos mig och N när vi hade radhus i Kävlinge. Det är LÄNGE sedan. Öh. 12 år? Mer? Ung glad Carina med dålig blekning, utklädd till Alice. I vårt rosa datorrum! Jag kallade färgen Tentacle Pink för att den liknade GWs Tentacle Pink i mina ögon. Det vågar jag väl inte längre svära på idag, men DÅ tyckte jag det iaf ^^  (bildtext till den bilden antydde att jag mådde VÄLDIGT dåligt i min kropp och hade en väldigt konstig syn på hur jag såg ut back then) (jag är rimligare nu)

okej hejdå