En dag till klarar vi väl!

I egenskap av Rimlig Person har jag ju alltså sprungit 35 dagar det här året nu. Det känns jättebra! Jag gillar inte att springa på is och att springa på is i uppförsbackar (och nerförsbackar!) är banne mig något man gör med hjärtat i halsgropen, Icebugs eller ej, men nog fasen har det börjat bygga starka ben – det kan man ju inte förneka.

Runstreak hittills har varit 50% ”YES FAN VAD JAG ÄR BRA” och ~50% ”jesus vad jag inte alls orkar sticka ut och springa idag”. Svårast har det varit de dagar jag har haft väldigt tight med tid. Springandet i sig tar cirka 10 minuter, ombytt är jag på 2 minuter och duscha skall jag ju ändå göra, men när man har en hög med saker man skall hinna med inom XYZ minuter och mitt i detta skall svida om för att sticka ut och springa känns det LITE marigt emellanåt. Har haft ett par sådana där ”FAN JAG SKITER I DETTA” men än så länge har jag ändå vunnit striden mot öh mig själv.

Men ja. Torsdag! Lugn dag hittills, jag har lite stuff att bösa med och hemma i kylen står min torsdagsöl och väntar på mig :) Imorgon efter jobbet skall jag förbereda två sorters cupcaketopping eftersom jag och Elvira skall baka cupcakes i helgen, så just nu försöker jag mest komma fram till om jag skall göra bilar-topping eller rollokola-topping (den andra kommer att vara vit choklad-ganache). Skall även se ifall jag kan fixa lite spexig karamellfärg så att jag kan få toppingen typ …rosa och lila. Det vore neat :)

Strax under tre timmar kvar av dagen. Jag spelar klickspel och lyssnar på Backstreet Boys. Skall strax sms:a alla som skall på Risktvåan imorgon med den info de behöver, och sedan skall jag koka kaffe till gubbsen. Livet flyter på. Jag håller på med tre olika broderier just nu men den ena ligger på is pga råkade spilla makeupremover över hela djävla väven så nu måste kanterna sicksackas så att jag kan tvätta och även fast det är en grej som fan på RIKTIGT kommer att ta MAX FEM MINUTER så får jag inte tummen ur, så heja mitt lag osv. Sedan gör jag ett broderi som Elvira skall få och så broderar jag ju ommmmm min QR-kod för wifit hemma eftersom jag hade fel enkryptering på den första jag gjorde. NOOB MISTAKE men det var inte mitt fel! :P

…har ett dumfånigt broderi i huvudet dock som skall göras vid tillfälle. Eller ja, två. Och båda skall till samma person när jag är klar; JOHAN BEWARE. Du vet vad det ena är. Och det finns ett löfte om ett broderi i gengäld när detta levereras så att eh… Vässa nålen, osv.

Host.

OKEJ. Det är skönt som fan att springa på morgnarna för då är man KLAR sedan. Nu behöver jag inte ut och flåsa i backarna och isen häromkring förrän imorgon bitti vid åtta igen :) ELLERRRRR eftersom det är fredag så är det ju mer troligt att jag faktiskt gör det efter jobbet. Kanske. Intalar mig hela tiden att det vore awesome pga solljus/dagsljus osv, men det innebär också FOLK I VÄGEN, MER RÖDLJUS och mer ORKAR JAG VERKLIGEN DETTA så öh morgnar kanske är min grej ändå?

Vi får se. Springas skall det, i alla fall :) Och göra cupcaketopping. Kanske kommer en uppdatering på dessa cupcakes sedan, vi får se. Förmodligen inte :D