Hej osv

Ja, men hej typ?

Det var ett tag sedan jag skrev något här sist. Jag vet inte ens om jag egentligen har något att skriva om idag mennnn vi ger det väl ett försök, tänker jag. Det är februari, det är snö på marken (what!), solen skiner och det är ljust mycket längre om dagarna nu än det var sistgång jag bloggade, så det är ju himla snajdigt faktiskt! :)

Jag springer. Sedan första januari, Runstreak. Minst en mile om dagen — oftast en mile om dagen, men jag har ett par pass då jag kör på en liten stund till. Hittills 34 löppass i år – jämför med förra årets TOTAL på 30 löppass så …yeah… Det går bra, ändå :) Jag är trött på att springa i slask och halka dock, så jag ser fram emot typ …mars-april och lite barmark.

Det är onsdag och vi har — i vanligt ordning — handledarkurs ikväll. Annars en lugn dag, bortsett från att jag fick försöka hantera en väldigt upprörd förälder på telefon förut. Lite okul, som man säger. Chefen var här och fick ta över, men jag var ju helt skakig efteråt. Är INTE bra på sådant där, om vi säger så. Dörrmatta. Anyhow.

Har börjat kika lite efter en ny lägenhet. Tycker verkligen om den jag har nu, men den är ju tyvärr för dyr. Hade den varit 2k billigare hade jag behållit den utan en sekunds tvekan, men det är alldeles för tight mot slutet av månaden. Kommer ju att få betala skatt på fonderna jag sålde förra året för att köpa kyl&frys och spis till lägenheten där M bor, så det blir ju också jetekul. Är lite trött på att behöva ha ångest över pengar, om jag skall vara ärlig. Så ett billigare boende hade absolut gjort skillnad, även fast jag ju aldrig kommer att kunna få en så fin lägenhet som jag har just nu. Får väl se tillbaka på den här tiden och vara nostalgisk mellan varven, men tror att man också bör sikta på att vara realist :P

…det fanns en skitfin lägenhet ett par stenkast hemifrån Johan som jag hoppades få, men den gick till någon annan. Typiskt! Balkong, ju!

I ALLA FALL. Hej! Är bloggen tillbaka? Ingen vet! Jag finns väl alltid här i bakgrunden på ett eller annat sätt, men ja. Just nu är jag tillbaka, idag. Vi ser vad som sker framöver :)

Ha en fin dag! Jag skall njuta av solskenet lite till och sedan skall jag göra mackor inför kvällen :)

Hejsvejjjjj