Sju

7 dagar till julafton och 1,5 dag kvar på jobbet innan jag går på lite ledighet! Är kombinerat jättechill OCH ganska stressad över detta, haha :D Jag har en del saker jag vill ha helt klart innan jag går hem imorgon, men vafan — i allra värsta fall kan jag ju stanna ett par minuter extra ifall det blir tight, liksom. Tror dock att om jag bara har koll på vad jag gör så skall allt gå bra :)

Mådde illa igår kväll. Det är en konstig grej som börjat dyka upp med jämna mellanrum på sistone; att jag blir väldigt illamående på kvällarna. Blir liksom yr och mår illa och vill mest bara ligga blick still och inte röra mig så att det förvärras. Det verkar inte spela roll om jag fått i mig mycket eller lite socker under dagen, och heller spelar det ingen roll ifall jag ser till att få i mig socker när jag börjar må illa, så jag vetefan vad det kommer från och varför det håller på så. Det är irriterande, dock. Man blir ju lite hindrad från att göra sina vanliga grejer när man plötsligt mår illa och bara vill ligga ner :/ Mår i övrigt bra, är inte gravid, har inga andra udda symtom, bara …mår illa ett par gånger i månaden? Weird.

Gick upp tidigt imorse och tog en promenad i regnet. Lyssnade först på dagens lucka i Flashback Forevers julkalender och sedan lyssnade jag färdigt på ett avsnitt av Rollspelsklubben. Är det bara jag eller är Flashback Forevers kalender …inte jättebra? En del avsnitt är guld värda, en del är verkligen mest bara trams och inte jättekul. ”Är det bara jag” nej, men det är det ju inte — det är fler som uttryckt en del skepsis. Don’t get me wrong — ångrar inget och är jätteglad över att fortsätta att stötta Flashback Forever, men …ja. Det kanske inte är rätt upplägg för tråden om Böglyftet, tänker jag. Nåväl. 7 avsnitt kvar så det kan ju bli hur bra som helst detta :D Man vet aldrig!

Förbereder alla räkningar som skall betalas när lönen kommer nästa vecka. Jag tror att jag får lönespecen idag och jag TROR att jag kommer att kunna betala av hela min lilla kredtiskuld som byggts upp iochmed införskaffande av julklappar, och det gör mig jätteglad. Tror även att jag kommer att kunna sätta en liten slant på mitt just nu ekande tomma sparkonto, vilket vore helt underbart. Skall fortsätta att hålla stenkoll på inköp av matvaror osv för att optimera min budget så mycket det går, men ja. Det vore fint att slippa oroa sig halva månaden över att man inte skall ha råd med livet, faktiskt :)

Så… Bortsett från att jag emellanåt mår illa, är lite stressad inför julledighetens inledning imorgon och försöker balansera budget så är allt himla bra, ändå. Ser fram emot jul — kanske till och med får lite julmat på självaste julafton i år? Det har jag inte fått de senaste två åren :P Hade INTE gråtit över lite skinka och prinskorv och köttbullar :D

Krama på Johan ikväll. Det blir bra. :)

Ha en fin dag! Hejrå!