inb4 fulkultur och finvin

Så blev det fredag, och det är SVINdjävlaKALLT ute. -7,5° när jag tog min morgonpromenad, kinderna frös nästan på mig. Nåväl. Det var skönt med en promenad ändå. Lyssnade på lite poddar och filosoferade över livet, som man ju gör.

Har inte sprungit före jobbet idag — vi har sjukdom på jobbet så jag kände mig lite stressad och valde att skjuta på löpturen till efter jobbet trots allt. Förhoppningsvis är det kanske LITE varmare då också, även fast värme just nu djävlar i mig är en relativ term. Jag hittade i alla fall igår min *bättre* löparhalsduk, så det blir den idag oavsett temperatur :P Skall komma ihåg att packa med mig alla löpargrejer inför morgondagen också, sover hos Johan inatt och *tror* inte att jag kommer att sticka hemom imorgon eftersom vi skall iväg en sväng på förmiddagen och jag sedan skall baka med Elvira, så jag tänker se till att vara förberedd :)

Eftersom vi nu sett färdigt Fargo säsong 1 på HBO så tittade vi igår på filmen Fargo, eftersom ingen av oss sett den tidigare. Kul att se att de faktiskt refererat till saker som inträffade i filmen i serien, det var snyggt :D Förvånansvärt underhållande film ändå, har undvikit den eftersom jag varit övertygad om att den inte alls skulle falla mig i smaken — samtidigt ingen ånger över det då vi nu istället fick en trevlig filmupplevelse under gårdagen ^^

Behöver handla lite snabbt efter jobbet och sedan skall jag städa undan disken (dvs ”diska” och springa innan jag sticker över till Johan igen. Det blir bra :) Plockar eventuellt med mig någon form av handarbete också; vi skall tydligen titta på Melodifestivalen imorgon då vissa yngre i hushållet har önskemål på detta. Känner att cupcakes kan vara VÄLDIGT bra Melodifestival-snacks, ändå. Vi vuxna kommer även att dricka finvin, fick en flaska av Ingo i måndags så det blir braaaa! :)

Men ja. Kallt. Bortsett från kylan är allt bra, ändå. Det är så ljust ute?? Älskart!

OKEJ HA EN BRA DAG HEJDÅ