Solmord

Det fick bli ett kvällsdopp igår igen! Jag hittade inga badkläder så öh badade i sportbh och trosor men vafan. Jag har inga aspirationer att vara den mest fashionabla i Vättlefjäll, jag har fan bättre prioriteringar än så om jag får säga det själv. Som t.ex. att bada för att det är varmt och inte för att vara snygg :)

Det är torsdag och hemma i kylen står en kall torsdagsöl och väntar. Funderar även på att eventuellt kolla en dokumentär ikväll, men det lutar mer åt att det blir av imorgon kväll när jag ändå tänkt färga håret. Att det redan har gått en månad sedan jag färgade sist? Tiden rusar verkligen. Augusti är snart slut. Jag har redan räknat ut månadens alla räkningar och hur mycket pengar jag kommer att ha över osv, och då är det liksom 12 dagar kvar tills lönen skall komma. Man blir lite konstig av att jobba en månad framåt i tiden hela tiden — inser att alla mina jobb jag har haft sedan jag lämnade ön har legat i framtiden. Lite udda, kanske.

Behöver i alla fall antingen lokalisera min baddräkt ELLER köpa något nytt innan jag far iväg till Ricard när jag får min semester, för han föreslog att vi borde åka in till storstan med hans dotter och gå på badhus och jag känner ju instinktivt att detta är cirka alla saker jag gillar i livet? Bad och bebisar och brorsan! :D (och brudar, så får vi med Sanna i ekvationen också <3)

Mmmm. Annars då? Lugn dag. Jag går igenom lite inaktiva elever för att se vilka vi kanske skall arkivera då det i vissa fall är ett par år sedan de körde sist. Vi behöver ju hålla våra register uppdaterade, så det är en del pill med sådant. Dörren står öppen och eftermiddagsvärmen har börjat smyga sig på; mina leder börjar kännas lite svullna och ömma igen. Helvetesvärme. Försvinn du som lyser! :( …en kall dusch ikväll då, kanske. Orkar nog inte riktigt trava upp för backen och lyckas hitta en bra badplats ikväll IGEN, jag ser framför mig ett stillsamt hemmahäng med öl och ringbrynjebygge.

NÅVÄL.

Jag borde läsa lite. Jag fick låna både bok och seriealbum förra veckan och har inte riktigt hittat ro till att slå mig ner och läsa. Om jag sätter mig på gården med min öl ikväll och INTE lyssnar på en podd så hade jag ju kunnat läsa lite då. Dricka öl i solen och läsa? Jag menar, hur är det INTE en attraktiv idé..? :)

Kej.

Ha en bra dag hejdå!