Igår då?

Hej jag glömde ju tydligen att blogga igår men här är världens bästa bild på mig och Robin från Vogon Variety för tusen år sedan så nu förutsätter jag att allt är förlåtet! :)

Det är onsdag, det är varmt som fan ute, jag har ätit lunch med Julia (iih!) och det är 3,5 timme kvar av dagen. Vi har handledarkurs ikväll så jag skall förbereda mackor osv så fort jag har postat detta.

Jag har sovit lite märkligt de senaste två nätterna. Eller snarare vaknat märkligt? Sover så att jag inte hör larmet. Igår sov jag mig genom första ringningen, imorse fick jag telefonen i handen av Martin när den ringt en liten stund. Jag hoppas att det bara är en tillfällighet, jag är ju generellt en relativt morgonpigg människa (trots mina idoga försök i tonåren att vara en rejäl nattuggla blev jag som vuxen en sådan där som vill upp tidigt och typ …fånga dagen! yikes)

Huvan är på väg att bli klar, skall bygga på den ett par varv till och sedan lösa frakt på något vänster. Meanwhile har jag börjat på ett nytt tramsprojekt; en ringbrynjebikini. Varför inte. Den kommer att fodras med linne för jag har lust varken att riva sönder huden på kantiga ringar ELLER flasha folk som går förbi. Postade om detta på Twitter igår (bygget) och folk var direkt igång och diskuterade att det var starkt att gå runt med bara ringar mot kroppen och ba nej va det är inte så det fungerar. Fun fact: 100% som trodde detta var män. Hepp.

Jag är trött på värmen och ser fram emot riktig höst. Mina leder svullnar återigen i värmen, jag är verkligen den sämsta tanten. Överväger att gå ett varv runt sjön ikväll och ta kameran med mig, detta mest för att jag vill fotografera ljung i kvällsljus. Får se om jag orkar dock, värmen är verkligen inte min vän.

Hmmmmm. Ja. Det var allt jag hade att säga idag :)

HEJDÅ