Djävulsöl

Helgen då?

I fredags efter jobbet tog jag vagnen till Mölndal och hängde med mamma fram till …hm… cirka elva i lördags? :) Vi drack öl och hängde på hennes balkong tills jag var trött och ville sova vid midnatt, och sedan tog jag bussen hemåt efter frukost.

Hämtade ut två flaskor av ovan avbildad öl, Snausarves ”In League with Satan” och eftersom jag ju alltså har den tischan sedan den släpptes till försäljning för några månader sedan så kändes det ju GIVET att twinna med min öl. Som man ju gör. Öh. Ägnade annars lördagen åt att börja titta på Peaky Blinders, och på kvällen såg jag Koenix som spelade live över stream. Bra, ändå.

Igår tittade jag vidare på Peaky Blinders och är väl cirka halvvägs igenom, så det har varit en liten mini-binge nu under helgen :D Vi åkte sedan över till Fontin för att Martin ville visa sin nya promenadsträcka, och efter det gick jag ett varv runt sjön och lyssnade på musik och plockade blåbär.

ÄR det rimligt hur djävla blå man blir om fingrar av att plocka blåbär?? Det krävdes en dusch för att jag inte längre skulle vara blålila om tre fingrar, men jag kan än idag (ytterligare en dusch senare!) se svaga spår av färg på fingertopparna. Galet!

Men ja. Ikväll, efter att jag förhoppningsvis lyckats springa i värmen, så blir det glass och blåbär. MAN FÅR NÄR DET ÄR VAMRT! :P

Eva och Ingemar är tillbaka och allt är frid och fröjd! Det var så himla fint att se dem när jag kom imorse. Nu ser jag fram emot att Daniel och Johannes kommer tillbaka nästa vecka, och snart är vi ju fulltaliga igen :D Har jag sagt att vi får in en lärare till från och med oktober? Gissa vem som är stans nöjdaste receptionist! :D

OKEJ.

Hejdå!