Fokus på hunden, den var mycket fin

Och så var det till sist fredag, igen! Det har hittills varit en ganska spännande arbetsdag på grund av polisjakt som pågår här utanför; för en timme sedan for det först förbi en moppe med två maskerade killar och en stor svart sopsäck i högsta hugg tätt följd av en polisbil, sedan dess har flertalet polisbilar, hundförare och polishelikoptrar frekventerat här utanför. …mycket fin polishund! Den verkade glad.

2,5 timme kvar och sedan sticker jag till Mölndal för att hänga med mamma! Vi hade tänkt äta räkmacka och lajva göteborgare, men det skulle nog bli räkmackor till kvällen istället så vi hittar något på gallerian att äta. Skall bli fint med lite umgänge, det ser jag fram emot :)

Imorgon skulle Martin eventuellt åka till kompisar på landet för att fiska och jag tänkte bygga färdigt huvan och lyssna på musik. Skall se ifall jag ger mig i kast med att sy lite nästa vecka; jag älskar tyget men jag hatar verkligen att sy i det, och då har jag ändå bara precis börjat?

Jag skall städa vidare. På måndag är Ingemar och Eva tillbaka så det ser jag fram emot! Sven skall få en flaska vin av mig nu när han går på semester och jag tror att det kommer att bli lite stelt, men jag tänker propsa på att han tar emot den :D Det är en flaska Motörhead Shiraz. Han har jobbat på så bra under de här veckorna och inte klagat trots att han knappt sett röken av sina egna elever utan i stort sett varje lektion kört med en främling, så jag tyckte att han förtjänade lite vin :)

Mmmmm ok! Ha en bra dag! Hejdå!