inb4 henna och Peaky Blinders

Foto: Mia Schlyter (2011)

Hallå det är snart höst! Sådan oerhört bra grej?? :D

Det är fredag, jag har 2 timmar kvar av dagen och har ätit både tårta och lite sallad, så nu sitter jag här och rapar som en rimlig människa och skall strax städa färdigt i lokalen :)

Nästa vecka har jag fyra lärare på plats! Det skall bli kul att få lite mer normalitet i vardagen igen, absolut kul att vara lite färre på jobbet mennnnn jag saknar ju mina kollegor liksom.

Right-oh. Efter jobbet idag skall jag in på stan en liten sväng. Jag har dels kvar presentkort på Kicks som jag eventuellt skall göra något med, och så visade det sig igår när jag var och handlade kontorsmateriel på Akademibokhandeln att jag har en rabatt på 20% på valfri bok som är giltig i en vecka till så jag tänkte faktiskt passa på att köpa en BOK. Skulle även vilja köpa en vettig SD-kortsläsare men eh tydligen är det inte längre en grej? Kollade runt på lite olika sidor och bortsett från ett par få korrekta alternativ så verkar det mest vara en massa USB-C-grejer och det hjälper ju inte mig, min laptop är vanliga djävla USB. Ughhhh. Jag HAR en SD-kortsläsare, men jag tänkte slippa behöva ta den med mig mellan jobb och hem för att kunna fixa med bilder.

Promenerade till jobbet imorse, passade på att ta lite kort på blommor i morgonsol. Får se ifall det är något att ha sedan, men det såg ut att bli ganska bra så…. det blev det nog :D

Nästa helg blir bra! På fredag blir det rollspel och på söndag skall vi fira Zzucken som fyllt 30 OCH då skall jag även passa på att ge smågruset sina presenter för jag har ju inte träffat dem sedan långt före deras respektiva födelsedagar i april. Saknar mitt smågrus! :<

Mm. Okej. Det var allt för idag hejdå!