Tyyyyg!

Mitt nya tyg kom igår och seeee hur fint det är! Det är snyggt som fan i sig och det är snyggt som fan ihop med båda mina överklänningar! NÖJD. Skall sicksacka och slänga det i tvätten direkt när jag kommer hem ikväll, så kan jag förhoppningsvis klippa och börja sy skelettet imorgon och sedan göra resten för hand i dagarna <3 Woo!

Sprang igår och det blev visserligen igen bara tre kilometer MEN jag sprang uppför Hellsfjälls så det känns ju ändå som att jag blivit lite bättre, igen. Det kändes bra. Det var varmt ute men det är inte så förbaskat varmt just nu så det går liksom ändå att vara ute och röra sig i, vilket är skönt.

Känner av viss irritation idag, men jag vet inte varför. Märker att musiken jag lyssnar på stör mig och är inne på tredje playlisten för dagen, i förhoppning att något skall matcha hur jag mår och vad jag vill. Blir nog ett byte igen om en stund, det här fungerar inte heller. Vet inte varför, jag har sovit helt okej i nättras och det är ingen form av PMS eftersom jag hade mens typ …förra veckan, eller vad det blir. Det ger nog med sig, jag är bara lite seg tror jag.

Nu skall jag pilla vidare på min brynja. Sven skall strax ut med sista eleven före lunch och efter lunch är det tre elever till som skall köra och det är liksom vad vi har på schemat idag. En lärare, det är alldeles för lugnt här emellanåt.

Vi har för övrigt fått stearinfläckar på stengolvet och jag funderar på ifall man kan få bort det på något bra sätt? Tänker mig att man skulle kunna skrapa med en kniv och sedan ta en tändare för att försöka smälta det som blir kvar och torka av med papper, kan det fungera tro?