Projekt

Nyhennad, sömnig, igång med nytt brynjebygge (med två andra projekt på kö?? nice!) och nöjd med en bra helg trots att det igår var nittonde juli, igen. För femtonde gången. Spenderade dock dagen med att vara trött och bakfull och det kanske var en bra grej. Blev lite promenad och lite skitsnack och lite äta hamburgare och sedan promenera igen.

I lördags hängde jag med Linnea intill en kanal (eller annat vattendrag, fan vet jag jag är från gotland vi kallar sjöar ”träsk”) och det var så oerhört bra grej? Drack vin och sedan gick vi till NOBA och drack två glas öl och sedan tog jag ett glas vin till när jag kom hem eftersom jag är en mycket Smart Person(tm) och därav bakfyllan igår :P

Första arbetsdagen där det bara är jag och Svempa på plats, men det fungerar bra. Det är mest att allt går väldigt långsamt, men jag tror att det är bra för mig att det är lite chill. Har som sagt var även kommit igång med mitt nya bygge och jag testar 6:1 för första  gången och hallÅ vilken snygg grej? GILLAR SKARPT.

På hemvägen idag skall jag hämta ut mitt nya tyg som jag har köpt. Korps är i vanlig ordning blixtsnabba med leveranser! Det är ett blåsvart mönstrat linne som dels skall få agera underklänning till mina orangea + gröna klänningar, och dels överklänning till antingen den blåa eller orangea underkjolen när jag känner för det. Så PEPP på detta! Ärmarna får bli långa och tighta, och det blir väl en snörning någonstans — trots att jag tror att knappar hade blivit svinsnyggt kan det vara lite muppigt om den skall vara underklänning, då man måste ta överplaggens design i åtanke.

Mmmm, det var nog allt jag hade att komma med just nu. Ikväll skall jag springa lite och sedan sicksacka tyget så att jag kan tvätta det imorgon + börja sy på onsdag, så om jag tröttnar på brynjebygget så finns det en klänning att fnula med istället :3

För övrigt fortfarande MYCKET nöjd med balsammetoden och dess effekt på mitt hår, ifall någon bryr sig. Jag bryr mig :D Det har gått snart fem månader och håret känns riktigt bra. Glad!

OKEJ HEJDÅ