Sopa

Dagen började med fullständig kaos när det visade sig att ett prov jag bokade för två månader sedan inte alls blivit bokat, så på NÅGOT djävla sätt lyckades vi få en ny provtid för eleven idag, vilket innebar 1. eleven ifråga har fått stressa inför prov två gånger idag, hurra :< och 2. jag fick boka av två andra elever för att knö in ett prov i schemat. Har huvudvärk, men ångesten har släppt någorlunda och jag skakar inte längre så there’s that, antar jag.

Riskettan är i full gång och det är den sista vi kör på cirka en månad. De kommande veckorna kommer vi att ha EN handledarutbildning, men utöver det är det inga kurser alls, bara vanliga körlektioner. Det blir bra. Slipper möblera om tre gånger i veckan, slipper stå med plasthandskar för att bre mackor, slipper städa efteråt. Ett litet, litet sommarlov, kan man väl tänka.

Fick spännande nyheter på telefon och intill mig här på skrivbordet ligger ett papper som är jättespännande, så det händer ju en del intressanta saker i bakgrunden åtminstone. Jag kommer inte att kunna prata om endera av det (än) men det är något som piggar upp lite i kaoshjärnan just nu. Bra grejer.

Ikväll tänker jag springa! Dels behöver jag det pga frustrationsnivåerna just nu, dels hoppas jag att det skall få huvudvärken att släppa. Få känna mig LITE duktig, även fast jag springer som en sopa just nu. Höll på att snubbla ner i kökssoporna förut och just kan jag väl faktiskt känna att det är där jag hör hemma. Jag bara HATAR när det blir fel med proven, det är verkligen det sämsta i världen att lyckas göra fel på. Det är så mycket känslor med i bilden, det är ju inte bara som att boka om en körlektion utan man står där med någon som knappt sovit inatt pga NERVÖS och så ba ”haha oj här vart det fel, kom tillbaka om tre timmar hejdå” liksom. Ughhh.

OKEJ.

Det hjälper inte att tjata om.

Det blir bättre.

Idag skulle lajvet ha börjat. Det är ju också lite deppigt. Men det blir nästa sommar istället, så jag får bara lägga tid på att hantverka och göra saker snyggare och bättre. Det ger ju lite det med.

Hejsvej