Bjudlunch

Det löste sig igår, till sist. Eleven fick godkänt på sitt körprov och kom in och gav mig en kram och sedan kändes allt bättre. Jag var så orolig att det inte skulle gå, att det skulle vara mitt fel att hon inte fick sitt körkort, så för min skull och hennes skull är jag så himla glad att blev ett körkort av det.

Torsdag! Jag blev bjuden på lunch av chefen (kollegorna också) så vi åt på Mikado och snackade skit och sedan satt vi en stund i solen på muren och göttade oss. Nu är det mulet ute, och de är ute och kör. Jag öppnar ringbrynjeringar i förberedelse för mitt nästa fån-projekt, för uppenbarligen behöver man ha MASSOR av jättefåniga fantasydelar att inkorporera i en garderob som i övrigt ändå är ganska rimlig? :D

Försökte springa intervaller igår men det gick inte alls som jag ville, så det fick bli en hastig promenad istället. Ikväll tänkte jag gå hem från jobbet — jag har ju min lunchlåda kvar eftersom den inte åts under lunchen, så jag käkar den vid typ halv sex och sedan har jag banne mig energi nog att gå hela vägen hem. Och väl hemma väntar en kall torsdagsöl i kylen :3

Idag är, som ni märker, en mycket bättre dag än igår. Lyckligtvis gör jag inte bort mig på jobbet särskilt ofta, och lyckligtvis har det hittills gått att lösa varje gång det har blivit fel, men jag tycker inte alls om att det BLIR fel. Jag vill bara göra rätt. Tyvärr kan INGEN människa göra rätt hela tiden — även fast det smärtar mig att erkänna att jag inte alls är så perfekt som jag önskar att jag vore — så man får bara försöka leva med det.

Imorgon skall jag sätta henna i håret och fixa den drattans utväxten jag dras med just nu. Får se vad resten av helgen bär med sig. Det blir parköl på lördag (iiih!) och annars skall jag nog bara ta det lugnt + ta lite promenader :)

OKEJ. Ha en bra torsdag! Hejdå!