Vampyrlajvare nej tack

Det HADE ju varit skönt om jag kunde få EN god natt sömn, det hade det ju. Det vore lögn att påstå annat. Sömnig idag, efter en dålig natt, och jag vaknade med röda ögon igen. Säkert snyggt för någon grupp människor i världen (typ vampyrlajvare?) men eh inte annars. Och vem fan vill vara snygg för vampyrlajvare, av alla människor? Någon måtta får det ju vara.

Annars då? Det är grått ute och det blir eventuellt regn under dagen, men det spricker även fram blått mellan molnen mellan varven så det kan ju också bli fint  väder. VEM VET. Inte jag. Ser jag ut som en meterolog?

Kort dag på jobbet på grund av fredag, jag har en lista med grejer jag skall få gjort idag som inte hanns med igår när det var så himla mycket med allt, och sedan skall jag gå och köpa vin. Har inte bestämt mig för ifall det blir rött eller vitt den här helgen; jag blir väl lika odräglig oavsett vilket, men vitt är billigare och rött är godare? Vi får se! Annars köper jag en flaska cola och korkar upp min svindyra Rammstein-rom men det känns ju också lite överdrivet. Blir också så djäkla bakis på rom? HM.

Igår fick jag videochatta med Luna som kan sitta själv! Så himla duktig! Det är säkert en helt normal utvecklingskurva för henne men faster blir ju ändå väldigt stolt över alla hennes små framsteg. Önskar att det gick att åka dit och hälsa på, men med den här satans influensan som går så är det ju tyvärr inte alls safe att göra, så… så fort det är över. DÅ. Då skall jag klappa bebis och chilla med min lilla brorsdotter. Och mina brorsöner! Fan vad jag saknar smågruset, det är snart tre månader jag sist träffade dem :( Det är så olidligt, detta.

Det är helg igen och det är inte ens kul. Att bara sitta hemma ger inget, jag vill ha umgänge och öl och hårdrock och solsken och ughhhhh. Jag vet, jag vet. Det är samma för alla, värre för många. Jag får ju ändå lite socialt utbyte på jobbet + har en finfin sambo hemma som jag kan umgåsa med, men jag behöver ju mer än så emellanåt också. Så är det ju.

Nu skiner solen.