Throwback Thursday

Vi kör på en gammal bild (2013, 2014?) där jag 1. har mina favoritleggings och där 2. det ser ut som att jag har en rumpa, vilken grej!

Det är en stressig dag. Jag har haft fullt upp hela dagen och ligger just nu ur fas. Försöker få håll på vad som går att skjuta på till morgondagen så att jag slipper falla i stycken idag — det är 75 minuter kvar av dagen och det hade varit mycket fint att slippa få panik såhär sista timmen när jag nu lyckats hålla mig från detta hela dagen. Jag tror att jag skall göra en lista över vad som måste göras och sedan beta av det imorgon; jag kan städa på mindre än en timme så jag har i så fall tre timmar på mig att i lugn och ro fixa alla dessa grejer som just nu gör mig tokig. Frågan är ju bara hur bra jag sover inatt men HAHA för jag sover ju så djävla kasst ÄNDÅ.

Jag måste bara lyckas separera att jag känner mig misslyckad på jobbet idag från att detta danar mig som person. Jag är fortfarande en bra människa, det har bara varit mycket att reda i idag — mycket prov som skall bokas, lektioner som skall flyttas, folk som skall skrivas in, mail som skall skrivas, foton som skall postas. Detta i samband med att jag har sovit så himla räligt hela veckan gör ju att jag redan är ur balans innan dagen ens börjat så ni kan ju TÄNKA ER.

Snart blir det en torsdagsöl. Jag skall dricka Mr Ronk, en stout med världens roligaste namn? Hej mitt namn är Carina och jag är tretton år gammal. Typ. :D

Skall bara komma ihåg att ta med mig kameran hem. Annars blir jag sur. Eller ledsen, vilket som nu är värst.

Hem och hårdrock och öl och bara släppa den här dagen. 70 minuter kvar.

Hejdå!