Lilla fågel blå

Det är tisdag, solen skiner och jag känner mer och mer hur vårpeppen liksom sprudlar och spritter i kroppen på en. Väldigt konstigt när man samtidigt hela tiden pendlar in i nattsvärta där allt är jobbigt och oroligt och ingen vet vad som händer i världen? Hej och hå vad det gungar på det lilla hav som är Carina idag!

Igår kom jag ut och sprang för nu är min tå fan helt okej igen. Den var mest troligt inte bruten, men djävlar i min låda vad den värkte sönder där det första dygnet och sedan gjorde ont de fortsatta dagarna. Det var väldigt skönt att springa igår. Inte min allra snabbaste runda, men verkligen inte dåligt heller. I synnerhet inte efter en veckas uppehåll, så jag var nöjd. Kom i säng i väldigt god tid också, sov helt okej natten igenom, vaknade en halvtimme före larmet imorse så det blev en extra lång promenad imorse. Orka somna om när man knappt kommer att hinna blunda innan klockan ringer liksom :)

Det är tre dagar till min födelsedag och HITTILLS har jag inte fått särskilt stark åldersnoja, men det kommer väl. I år är det ju EXTRA kul att vara barnlös för nu går ju snart jorden under och så blev det inga barn alls :)))))) Härligt.

…i alla fall. Jag är ju ledig på fredag så det är därmed ONSDAG för mig idag. Rimligt! Imorgon är det också onsdag, då skall jag springa intervaller. Jag har två dessert-öl som väntar på mig på systembolaget som jag skall se ifall jag kan få hämtat ikväll, så har jag något fint att dricka istället för tårta på fredag.

Ikväll skall jag sy! Tänkte se ifall jag kan få färdigt ärmarna på klänningen, så att det bara är knapphål kvar sedan. Sedan får vi se ifall jag sätter igång med knapphålen nuuuu eller om jag väntar lite med det. Jag kan inte börja sy nästa klänning innan jag har tvättat tyget, och jag har en tvättid på fredag kväll. Men jag har ju den där andra manteln att få gjord, den korta. Tänker mig ju någon form av broderi på den också och det hade ju kunnat vara något att pilla med i helgen, kanske? Skall dock även spela TV-SPEL! De som gjorde Oxenfree har gjort ett NYTT SPEL som ser awesome ut så det finns planer på vin och tv-spel på fredag :D

Mycket som skall göras på fredag nu?

Vill även köpa blompinnar och sprayfärg från Panduro eftersom jag tänkte bygga en ny krona, i stil med den i guld jag gjorde i somras. Lite annan design, men ja. Annars samma upplägg :)

OKEJ.

Ha en bra dag! Hejdå!