Suck

Igår kändes allt peppigt och bra och idag vill jag mest bara gråta. Kul det där. Så försöker man reda i varifrån depressionen strömmar och jag vet inte ens. Jag bryr mig väl egentligen inte heller. Just nu bryr jag mig inte om något.

Skall springa ikväll, men det är väldigt blåsigt ute. Överväger att skjuta på det tills imorgon, men imorgon tänkte jag gå till jobbet och det  blir nog alldeles för stor påfrestning på kroppen om jag först kommer att gå ~16 km och sedan skall springa ~7 km, så det är bättre att få det gjort idag. Imorgon skall jag dricka torsdagsöl och sy.

Rollspelsklubben på söndag är framflyttat till juli vilket i sig är skitbra för då slipper jag fundera över ifall jag vågar gå eller inte, men samtidigt är jag så djävla trött på att ALLT  blir inställt och flyttat. Man kan liksom inte se längre än en dag framåt i tiden, och för mig som vill ha saker klart och tydligt planerat så är det så djävla jobbigt att inte veta ALLS vad som finns bakom nästa krök. JA det är samma för alla, men jag kan ju bara tala för mig själv. Det enda den här bloggen är är en krönika över mina tankar och åsikter och funderingar, jag har aldrig påstått att den skall vara något annat.

Men ja. Det är fyra timmar kvar av arbetsdagen och jag skall köpa frukt + städa av på vinden, och sedan skall jag nog sortera mitt skrivbord lite. Det är väldigt lugnt här idag. Vi har just nu bra beläggning framöver, men vi får också mycket avbokningar sådär i sista sekund, liksom. Jag hoppas att vi seglar ur detta på rätt köl, jag har verkligen inte alls råd att bli arbetslös just nu. Det är jobbigt att tänka på.

Jag är inget kul idag. Jag är bara trött och sur. Det går väl över, men idag är inte min dag.