Inget hänger ihop med något annat

Seee vilket fint vin jag drack i helgen! Furmint condition från Wine Mechanics, Göteborgs alldeles egna bryggeri här i Gamlestaden :D Ni får JÄTTEGÄRNA beställa detta så länge det går — efter 25/3 så får man ju inte längre beställa lokalt och småskaligt :< Kan även rekommendera deras andra viner, tror fasen att jag har testat alla och alltSÅ de är så himla fina och bra? Köööp!

Solen skiner och igår kväll efter att jag surat klart tog jag en milslång promenad och lyssnade på Sorkar & Strängar och luktade på våriga kvällsdofter och det var Mycket Bra Grej. Idag skall jag springa, vilket ju lär gå lite sisådär med tanke på vilken träningsvärk jag fortfarande har i höfterna efter 18 kilometer kuperat i lördags.

Det är måndag och hittills händer inte så mycket. Jag har städat lite på elevtoan och här ute i receptionen, torkat av och så där. Allt för att minimera risken för smitta, så vi får hoppas att har någon form av effekt.

Sov ändå okej i nättras, minns inte vad jag drömde men det verkade vara något bra.

Det är min födelsedagsveckan (fyller ju på fredag) så jag pendlar väl en del fram och tillbaka mellan ALLT ÄR BRA KOMPIS och JAG KOMMER ATT BLI GAMMAL OCH DÖ. Ganska mycket som vanligt, egentligen, men lite extra press över att jag från fredag kommer att behöva uppge ett lite högre tal när folk frågar om min ålder. Inte för att någon egentligen någonsin frågar om min ålder, förutom folk på systembolaget när jag vill köpa öl MEN. Ni vet. I tanken? Uh.

Jag har i alla fall insett jag önskar mig 1 tältsäng och 3 fårfällar. Åtgärda!
Also: Öl, pengar till öl, vin, pengar till vin, pengar till tyg, pengar, skor, pengar till skor, öh… presentkort. Böcker.

En fest?

Jag hade velat dra ihop lite folk och köra karaoke. Liksom inte NU men om folk kanske vill när världen slutar att försöka gå under så hade det gjort mig glad.

Men ja. Ha en fin dag, handla lokalt, stöd era bryggerier! Hejdå!